Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Știrile dimineții: Alcaraz l-a bătut pe Sinner și e în finala Indian Wells! Record uriaș pentru Manchester City

Bianca Dumitru

Actualizat 17/03/2024 la 08:19 GMT+2

Știrile dimineții: Carlos Alcaraz l-a învins pe Jannik Sinner și s-a calificat în finala Indian Wells, acolo unde va da peste Daniil Medvedev. Manchester City a stabilit un record uriaș în FA Cup, după calificarea în semifinale. În polo, naționala României a obținut a doua victorie la Campionatul European U19.

Carlos Alcaraz awansował do finału turnieju ATP 1000 Masters w Indian Wells

Credit imagine: Getty Images

În fiecare dimineață, la prima oră, Eurosport.ro face o scurtă revistă a presei, pentru a vă oferi cele mai interesante și proaspete informații din sport.

1. Alcaraz, victorie în 3 seturi cu Sinner și calificare în finala Indian Wells

Carlos Alcaraz s-a impus noaptea trecută în fața lui Jannik Sinner, în 3 seturi, scor 6-1, 3-6, 2-6, după două ore și 3 minute de joc, și s-a calificat în finala Indian Wells.
Meciul a fost întrerupt încă din primele minute de joc, la scorul de 2-1, din cauza ploii, iar la reluare italianul a câștigat fără emoții primul set, legând 4 game-uri consecutive.
Ulterior, Alcaraz a intrat în joc și nu i-a mai dat nicio șansă adversarului său, reușind să lege serii de 3, respectiv 5 game-uri consecutive în seturile 2 și 3 și să întoarcă rezultatul în favoarea sa.
Ibericul de pe locul 2 ATP și-a luat, astfel, revanșa în fața lui Sinner, care îl învinsese în ultimele două meciuri directe, la Miami și Beijing, în 2023.
Alcaraz s-a calificat în finala Indian Wells, unde va da peste Daniil Medvedev, care l-a învins în această dimineață pe Tommy Paul, tot în trei seturi, scor 6-1, 6-7 (3), 2-6. Meciul va fi o reeditare a finalei de anul trecut.
Carlos Alcaraz s-a impus atunci cu 6-3, 6-2, după doar 72 de minute de joc, și conduce cu 3-2 în ceea ce privește victoriile obținute în meciurile directe.

2. Manchester City, record uriaș în FA Cup

Manchester City s-a calificat aseară în semifinalele FA Cup, după ce a învins-o cu scorul de 2-0 pe Newcastle. Ambele goluri ale victoriei au fost reușite, în prima repriză, de Bernardo Silva.
Prin calificarea în semifinalele Cupei Angliei, formația lui Pep Guardiola a stabilit un record impresionant. Manchester City va juca pentru a șasea oară la rând în penultimul act al competiției, fiind prima echipă care reușește această performanță.
În acest moment, în semifinalele FA Cup s-a mai calificat Coventry, care a trecut spectaculos de Wolves. Astăzi sunt programate și ultimele două meciuri din sferturi, Manchester United - Liverpool și Chelsea - Leicester.
Partidele din semifinalele competiției vor avea loc pe 20 aprilie, iar finala este programată pe 25 mai.

3. România, la a doua victorie la Europeanul U19 de polo

Selecționata masculină de polo pe apă a României a învins echipa Ucrainei cu scorul de 14-6 (6-3, 5-0, 2-2, 1-1), sâmbătă, în Grupa D a preliminariilor Campionatului European Under-19, ale cărei meciuri sunt găzduite de Bazinul Steaua din București.
România a obținut a doua sa victorie în grupă, după 27-4 cu Cipru și 11-19 cu Olanda.
Andrei Țepeluș a marcat 4 goluri pentru tricolori, Adrian Pășcăluță 3, Andrei Marinescu 2, Octavian Mihai 2, Marc Angelescu, Luca Istrate, Alexandru Mihai, câte un gol.
Pentru învinși au înscris Denis Rakitin (2), Iehor Karasov (2), Kirilo Levin (1) și Oktavian Vekliuk (1).
Olanda ocupă primul loc în clasament, cu 12 puncte (4 jocuri), urmată de România, 6 puncte (3 j), Ucraian, 3 p (3 j), Cipru, 3 p (3 j), Cipru, 0 p (3 j).
Primele două clasate se califică la turneul final care va avea loc în perioada 1-7 septembrie, la Burgas (Bulgaria).
Duminică sunt programate ultimele meciuri din grupă, Cipru - Ucraina (09:00) și România - Lituania (11:00). AGERPRES
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo