Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sinner, sperietură zdravănă la Indian Wells! Alcaraz l-a întrebat despre posibila accidentare: răspunsul italianului

Irina Aldea

Publicat 17/03/2024 la 10:40 GMT+2

Jannik Sinner a recunoscut la conferința de presă de la Indian Wells că nu știe cât de mult a fost afectată încheietura mâinii după o căzătură urâtă suferită în timpul înfrângerii în fața lui Carlos Alcaraz în semifinalele turneului de la Indian Wells.

Așa l-a învins Carlos Alcaraz pe Jannik Sinner în semifinalele Indian Wells, în 3 seturi

Victoria lui Alcaraz cu scorul de 1-6, 6-3, 6-2 a pus capăt seriei de 19 victorii consecutive a lui Sinner, dar și seriei fără cusur al italianului în 2024, care a avut 16-0 până la meciul de aseară.Calitatea și dramatismul confruntării dintre cei doi și-a spus cuvântul, Sinner și Alcaraz oferind o mulțime de puncte spectaculoase.
Cu toate acestea, a existat un moment îngrijorător pentru Sinner în setul al treilea, când a suferit o căzătură urâtă într-unul dintre numeroasele schimburi de mare intensitate. Elevul lui Darren Cahill a părut să se lovească la încheietura mâinii, și-a apucat rapid zona afectată și a afișat câteva grimase care nu au semnalat nimic bun.
CITEȘTE ȘI:

Jannik Sinner, sperietură zdravănă la Indian Wells! Dezvăluirea italianului

Alcaraz a verificat rapid pentru a vedea cât de gravă este problema adversarului, iar Sinner i-a comunicat că va continua, în ciuda durerilor. Este greu de știut dacă problema l-a afectat pe Sinner și a contribuit la eventuala sa înfrângere, dar când Alcaraz l-a întrebat cum se simte încheietura mâinii în timp ce își strângeau mâna la fileu, Sinner a răspuns: "Nu știu. Vom vedea mâine".
Problema ar putea pune un semn de întrebare asupra participării lui Sinner la Miami Open, care va începe săptămâna viitoare în Florida. Nu a fost singura îngrijorare legată de accidentare pentru Sinner, care și-a întins mușchiul gambei la începutul setului al doilea și a părut să se lupte cu forma sa fizică în timp ce Alcaraz s-a descurcat mult mai bine după cedarea primului set.
Sinner va vrea fără îndoială să joace la Miami, mai ales în condițiile în care această înfrângere în fața lui Alcaraz i-a anulat șansele de a-l detrona pe spaniol de pe locul 2 mondial. În plus, Sinner are și multe puncte în clasament de apărat la Miami, după ce anul trecut a ajuns în finală la acest turneu, care a inclus o victorie în semifinale împotriva lui Alcaraz.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo