Emma Răducanu a suferit o înfrângere drastică la primul meci după ce s-a impus surprizător la US Open. Jucătoarea din Marea Britanie a fost învinsă cu 6-2, 6-4 de către Aliaksandra Sasnovich în turul secund de la Indian Wells. Sportiva de 18 ani a rezistat doar o oră și 25 de minute pe teren și a făcut foarte multe erori neforțate. După înfrângere, Răducanu a reacționat matur.
Aliaksandra a făcut un meci perfect. S-a văzut diferența de experiență. A avut un plan de joc mai bun decât al meu și s-a impus prin constanță. Devii mai bun prin victorii și cât mai multe meciuri pe teren cu adversari puternici. Am doar 18 ani și ar trebui să fiu mai îngăduitoare cu mine. Am primit o lecție! E clar că nu mă simt bine acum pentru că ma pierdut, dar există ceva mai important. Trebuie să învăț cum să nu mă mai concentrez atât de mult pe rezultatul final. Jocul este mai important și pe termen lung obiectivul este îmbunptățirea acestuia
Sasnovich, numărul 100 în clasamentul WTA, a obținut a doua victorie consecutivă în minimum de seturi la Indian Wells și va avea un meci greu în turul al treilea în fața Simonei Halep. Fostul număr 1 mondial a trecut ușor în turul al doilea de Marta Kostyuk. Sasnovich a prins curaj după victoria clară în fața campioanei de la US Open.
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
ACUM 8 ORE
"Va fi un meci foarte interesant. Halep este o mare campioană, dar oricine poate bate pe oricine" a spus jucătoarea din Belarus după succesul în fața Emmei Răducanu.
Emma Răducanu primise un wild card la Indian Wells pentru că listele finale de la turneul din California au fost închise înainte de succesul său fantastic de la US Open. La 27 de zile după victoria magnifică de la Flushing Meadows, Răducanu nu a știut să gestioneze meciul cu Sasnovich, care s-a impus fără dubii. Această înfrângere înseamnă și o șansă ratată pentru puștoaica de 18 ani ani care spera să se califice la Turneul Campioanelor de la Mexico City. Emma Răducanu are acum timp să-și caute antrenor. Englezii spun că favorit este Carlos Rodriguez, cel care a ajutat-o pe Li Na să se impună la Australian Open în 2014.
Un lucru e clar, Emma Răducanu și Simona Halep se vor putea întâlni în 2021. Cele două sunt înscrise pe tabloul principal de la Transylvanian Open de la Cluj, care va începe pe 25 octombrie.
Tenis
Ce se întâmplă cu Simona Halep în clasamentul WTA. Previziunea americanilor înainte de 2023
ACUM 14 ORE
Tenis
Emma Răducanu, decorată de Regele Charles al III-lea! Distincția primită de sportivă
IERI LA 17:44