Simona Halep este a 2-a jucătoare din România calificată în turul 3 la Indian Wells, după Sorana Cîrstea. Câștigătoare în 2015 la prestigiosul turneu din Statele Unite, Simona a început greoi meciul cu Marta Kostyuk, dar apoi și-a ridicat nivelul și în final a ieșit câștigătoare.
Primul set a fost unul echilibrat și s-a decis la tie-break, unde experiența Simonei s-a văzut din plin, românca impunându-se cu 7-2. Manșa secundă a fost fără istoric, Simo cedând doar un singur game și obținând astfel o victorie meritată, reușită după o prestație încurajatoare pentru ceea ce va urma.
Citește și:
Tenis
Halep, analizată în presa din Franța la finalul sezonului. Concluzia la care au ajuns jurnaliștii
ACUM 13 ORE

Simona Halep: "Atitudinea mea nu a fost una grozavă"

La finalul partidei, Simona a oferit un scurt interviu chiar pe teren, în care a menționat că se bucură foarte mult că a putut juca din nou la Indian Wells, dar în care a mărturisit și un aspect negativ al jocului său.
"Mereu mă simt foarte bine când mă întorc aici. Sunt foarte fericită că sunt sănătoasă și să joc în octombrie aici este ceva special, deoarece eram obişnuite să jucăm în martie, dar este foarte frumos din partea organizatorilor să ţină acest turneu, în acest an şi le mulţumesc.. Mi-a lipsit tenisul, încerc să fiu mai agresivă, să îmi îmbunătățesc jocul. Atitudinea mea nu a fost una grozavă, dar încă muncesc la asta și a fost o plăcere să câștig astăzi. Vă mulțumesc tuturor care ați venit", a spus Simona imediat după meci.
În turul 3, Simona Halep ar putea da peste Emma Răducanu (22 WTA), dacă aceasta o va învinge în această noapte pe Aliaksandra Sasnovich (100 WTA).
Tot astăzi va juca și Irina Begu (61 WTA) în turul secund al turneului din Statele Unite, unde o va întâlni pe elvețianca Jil Belen Teichmann (39 WTA).
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Simona Halep, alături de Djokovic, Swiatek și Kyrgios la evenimentul anului 2022! Anunțul momentul
30/09/2022 LA 12:25
Tenis
Simona Halep revine pe teren în 2022! Marele anunț al fostului lider mondial: "E o onoare!"
29/09/2022 LA 11:02