Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

A fost anunțată ora la care se joacă duelul româncelor de la Indian Wells, Sorana Cîrstea - Simona Halep

Bianca Dumitru

Actualizat 15/03/2022 la 07:13 GMT+2

Astăzi, Sorana Cîrstea și Simona Halep se vor înfrunta în optimile Indian Wells, unde s-au calificat după ce le-au învins pe Anna Kalinskaya, respectiv Cori Gauff. Organizatorii au anunțat în această dimineață la ce oră va avea loc duelul.

Sorana Cîrstea și Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

La începutul acestei săptămâni, Simona Halep și Sorana Cîrstea au obținut calificarea în optimile de finală ale Indian Wells, după ce le-au învins pe Cori Gauff, scor 6-3, 6-4, respectiv Anna Kalinskaya, scor 7-5, 1-6, 0-6.
Cele două românce aflate pe locurile 26 și 27 WTA se vor înfrunta astăzi pentru un loc în sferturile de finală ale competiției, acesta urmând a fi primul meci direct după 12 ani, o partidă care are o miză uriașă.
În această dimineață, organizatorii turnelului de la Indian Wells au anunțat ora la care se va disputa duelul dintre Sorana Cîrstea și Simona Halep. Partida va avea loc diseară, de la ora 20:00, ora României, aceasta fiind prima care se va juca pe terenul 1.
Cine se va impune în meciul din optimi de la Indian Wells?
Citește și:

CU CE SCOR ANTICIPEAZĂ AMERICANII CĂ SE VA ÎNCHEIA DUELUL SORANA CÎRSTEA - SIMONA HALEP

Cu o zi înainte de meci, jurnaliștii americani au analizat acest duel al româncelor din optimile Indian Wells și au anticipat și câte seturi se vor disputa.
"Meciul de marți de la Indian Wells va fi a patra întâlnire dintre cele două românce și prima în ultimii 12 ani. Cîrstea conduce cu 2-1. Ea a învins-o pe Halep în prima lor întâlnire în 2008, înainte ca fostul nr. 1 mondial să o învingă la Marbella doi ani mai târziu. Cîrstea a câștigat a treia întâlnire la Cincinnati în 2010. Câștigătoarea meciului din turul al patrulea se va confrunta fie cu Petra Martic, fie Liudmila Samsonova în sferturi.
Halep va intra în meci ca mare favorită, având în vedere forma ei actuală. Fostul nr. 1 mondial a câștigat 13 din 16 meciuri în acest sezon. Halep va căuta să pună presiune asupra jocului compatrioatei ei prin lovituri puternice. Jucătoarea în vârstă de 30 de ani este una dintre cele mai bune competitoare revenite în circuitul WTA și va căuta să profite de orice probleme ar suferi serviciul Soranei Cîrstea.
S-ar putea ca Sorana Cîrstea să nu poată servi prea mulți ași, dar va depinde de loviturile ei puternice obișnuite, în special de forehand, pentru a-și obține punctele. Halep, însă, este în formă maximă în acest moment și ar trebui să poată trece pe lângă compatrioata ei și să ajungă în sferturile de finală. Anticipăm că Halep se va impune totuși în două seturi", au transmis americanii de la Sportskeeda.
picture

Simona Halep - Sorana Cîrstea, duelul de 5 stele al optimilor de finală de la Indian Wells 2022

Meciul din optimile Indian Wells dintre Simona Halep și Sorana Cîrstea este programat în această seară, de la ora 20:00, și va fi transmis în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo