Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Americanii, avertisment pentru Simona Halep, înaintea meciului cu Iga Swiatek! Scorul anticipat la Indian Wells

Irina Aldea

Publicat 18/03/2022 la 18:35 GMT+2

Simona Halep o întâlnește în această noapte pe Iga Swiatek în semifinale la Indian Wells, de la ora 3, ora României. Americanii au analizat acest duel din toate punctele de vedere și au ajuns la concluzia că Simona Halep nu va avea resurse îndeajuns pentru a trece de adversara ei mai tânără.

Simona Halep, Indian Wells 2022

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep și Iga Swiatek se vor lupta pentru un loc în marea finală de la Indian Wells.Întâlnirea din această noapte (nu înainte de ora 03:00) va reprezenta un duel între două dintre cele mai în formă jucătoare din circuit, în contextul în care poloneza are un raport de victorii/înfrângeri de 19-3 în 2022, iar Halep a ajuns la a 15-a victorie (doar 3 eșecuri). Specialiștii sunt convinși că vom avea parte de un meci cât o finală.
De aceeași părere sunt și americanii de la Sporskeeda, care au anticipat și câte seturi se vor disputa, dar și cine va merge în marea finală de la Indian Wells: "Campioanele de Grand Slam Iga Swiatek și Simona Halep vor fi protagonistele unei bătălii de neuitat vineri într-un meci din semifinalele de la BNP Paribas Open", au scris americanii pentru început, anticipând că partida din această noapte va livra un nivel de joc excelent.
CITEȘTE ȘI:

Americanii o avertizează pe Simona Halep înaintea meciului cu Iga Swiatek de la Indian Wells

"Halep o conduce pe Swiatek cu 2-1 la întâlnirile directe. Românca a câștigat prima lor întâlnire la Roland Garros din 2019, dar poloneza a egalat situația cu ea un an mai târziu la același turneu. Halep a intrat iar în avantaj la Australian Open, anul trecut. Meciul de la Indian Wells este prima lor confruntare în afara unui turneu major.
Iga Swiatek este în prezent în forma vieții ei. Decizia ei de a face echipă cu fostul antrenor al lui Agnieszka Radwanska, Tomasz Wiktorowski, la începutul anului, a adus rezultatele mult așteptate. Forma fizică îmbunătățită a tinerei de 20 de ani a fost evidentă, deoarece s-a luptat cu numeroase meciuri în 3 seturi în acest sezon. Swiatek, desigur, are mai multă încredere în sine în situații de presiune.
Un alt aspect al jocului ei la care Wiktorowski a ajutat-o ​​să lucreze este agresivitatea ei. Swiatek a căutat să scurteze raliurile cu fiecare ocazie la Indian Wells, ceea ce nu a fost cazul în turneele anterioare. Singurul domeniu de îngrijorare pentru poloneză este serviciul ei. Chiar și în victoria ei cu 6-1, 6-0 în fața americancei Madison Keys, ea a avut doar 56% cu primul serviciu. Al doilea serviciu slab al lui Swiatek riscă să fie pedepsit de Simona Halep, care este una dintre cele mai bune jucătoare de retur din circuit.
Halep este o maestră când vine vorba de transformarea apărării în atac și va căuta în mod constant să o obosească pe poloneză. Dar dacă Swiatek își poate produce jocul de atac impecabil sub presiune, ea are șanse mari să avanseze în prima ei finală la Indian Wells. Pronosticul nostru? Swiatek în 3 seturi", au mai scris americanii de la Sportskeeda.
Confruntarea dintre Simona Halep și Iga Swiatek va avea loc vineri noapte, de la ora 3:00, și va fi acoperită în format LIVE TEXT de eurosport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo