Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carlos Alcaraz, la ora de sinceritate, după ce l-a detronat pe Novak Djokovic! Ce mesaj i-a transmis sârbului

Irina Aldea

Publicat 20/03/2023 la 14:55 GMT+2

Carlos Alcaraz a cucerit duminică titlul de la Indian Wells, după ce l-a învins pe Daniil Medvedev în minimum de seturi. Ca o consecință a titlului câștigat, ibericul a revenit pe locul 1 ATP, detronându-l pe Novak Djokovic.

ATP Indian Wells | Alcaraz îl învinge clar pe Medvedev în finală și revine pe primul loc în lume

Novak Djokovic nu a avut dreptul să joace la Indian Wells, iar sârbul va absenta și de la Miami din cauza faptului că e nevaccinat împotriva COVID-19. Prin urmare, Carlos Alcaraz a profitat din plin de șansa avută la primul turneu Masters al sezonului. Ibericul a avut un parcurs de-a dreptul impresionant și s-a impus în California, detronându-l pe sârb.
După finala disputată cu Daniil Medvedev, sportivul din Murcia a vorbit despre provocările întâlnite la Indian Wells, dar și despre cum a fost să revină în fruntea clasamentului ATP. După câștigarea titlului, 'Carlitos' a trecut pe la TennisChannel pentru a discuta cu Jim Courier despre perioada petrecută la Indian Wells și despre cum abordează următorul turneu, Miami Open, unde își apără titlul.
CITEȘTE ȘI:

Carlos Alcaraz, mesaj sincer pentru Novak Djokovic, după ce l-a detronat

Înainte de turneul de la Indian Wells, Carlos Alcaraz a spus că e obiectivul său să revină pe primul loc în clasament, lucru pe care l-a reușit: "Înseamnă foarte mult pentru mine să revin numărul 1. Pentru mine a fost un obiectiv, dar nu voi spune că a fost ușor, dar a fost mai ușor pentru că Djokovic nu a jucat. Dar pentru mine să fiu numărul 1 și să merg la Miami îmi dă multă încredere să joc cât mai bine acolo", a transmis Alcaraz.
Campion la US Open în 2022, Carlos Alcaraz a continuat cu destăinuirile și a transmis că îi e dor să se confrunte cu Djokovic în circuit: "Ne lipsește Djokovic în circuit. Ar fi extraordinar să pot juca din nou împotriva lui. Dacă vrei să fii cel mai bun, trebuie să îl învingi pe cel mai bun", a mai spus Alcaraz la Indian Wells.
picture

Acțiunea din circuitul ATP se vede și în 2023 pe Eurosport și pe aplicația Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo