Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Holger Rune n-a uitat că Wawrinka l-a numit "bebeluș"! Danezul a reaprins drama la Indian Wells

Irina Aldea

Actualizat 14/03/2023 la 12:47 GMT+2

Tensiunile dintre Holger Rune și Stanislas Wawrinka au continuat la Indian Wells, în cea de-a doua întâlnire directă dintre cei doi. Danezul și-a luat revanșa, după ce elvețianul l-a numit "bebeluș" în prima lor confruntare, în urmă cu câteva luni, la turneul Masters de la Paris.

Indian Wells 2023 | Rune, întrebare pentru Wawrinka: "Ai ceva să-mi spui acum?"

Holger Rune și Stan Wawrinka au fost implicați într-un nou moment tensionat după meciul lor palpitant din turul al treilea al Masters-ului de la Indian Wells. Wawrinka a produs una dintre surprizele turneului, învingându-l pe danez, al șaptelea favorit, cu 6-2, 6-7(5), 7-5. Meciul a durat 2 ore și 40 de minute, ambii jucători arătând un nivel de joc foarte ridicat.
picture

Stan Wawrinka, victorie uriașă la Indian Wells! Elvețianul l-a învins pe Rune în 3 seturi

Cu toate acestea, cel mai notabil moment al întâlnirii a avut loc la final, în timpul strângerii de mână de după meci, când Rune poate fi auzit spunându-i lui Wawrinka: "Nu ai nimic de spus acum?" Răspunsul elvețianului a venit imediat: "Ce vrei să spun?".
CITEȘTE ȘI:

Holger Rune n-a uitat că Wawrinka l-a numit "bebeluș"! Ce i-a pus la Indian Wells

Cuvintele lui Rune au fost o referire la prima confruntare pe care a avut-o cu Stanislas Wawrinka, în primul tur al Masters-ului de la Paris din 2022. Atunci, elvețianul i-a spus danezului să nu se mai comporte ca un bebeluș pe teren, după ce acesta din urmă a câștigat cu 4-6, 7-5, 7-6(3): "Sfatul meu este să nu te mai porți ca un bebeluș pe teren, OK?". i-a spus Wawrinka lui Rune la Paris anul trecut.
După meciul de la Indian Wells, Stan Wawrinka a reacționat la o înregistrare video a incidentului cu o serie de emoticoane sugestive, iar la conferința de presă a transmis că adversarul său ar putea regreta reputația pe care și-o creează între tenismeni: "Nu sunt prea multe de spus. Singurul lucru pe care îl pot adăuga este că e un jucător tânăr, un foarte mare campion deja, cu un potențial enorm. Dar își face o reputație în vestiar pe care o va regreta într-o zi".
picture

Acțiunea din circuitul ATP se vede și în 2023 pe Eurosport și pe aplicația Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo