Ana Bogdan a jucat duminică în prima finală a carierei sale în circuitul WTA. Pe zgura de la Varșovia, jucătoarea născută la Sinaia a întâlnit-o pe Caroline Garcia (32 WTA). Jucătoarea din Franța s-a impus cu 6-4, 6-1, în urma unei partide care a durat o oră și 22 de minute.
În ciuda înfrângerii din ultimul act, parcursul de la Varșovia îi dă mari speranțe Anei Bogdan pentru viitor. După ce a avut parte de mai multe accidentări, românca a depășit momentele mai dificile ale carierei ei și privește înainte cu încredere.
După finala de la Varșovia, Ana Bogdan a avut un mesaj pentru toți cei care au susținut-o în această perioadă:
Parma Ladies Open
Ana Bogdan s-a calificat în sferturile de finală de la Parma! Posibil duel românesc în sferturi
ACUM 5 ORE
"Ce săptămână a fost la Varșovia! Atmosfera a fost frumoasă încă din primul meci pe care l-am jucat și vreau să vă mulțumesc tuturor celor care ați venit să mă urmăriți și să mă susțineți.
Le mulțumesc din toată inima tuturor oamenilor care m-au împins de la spate, care au fost alături de mine, în mod special, în perioadele dificile, familiei mele, prietenilor care m-au susținut de acasă. Cu toții știți cât de mult înseamnă acest trofeu mic (de data asta) pentru mine după atâtea accidentări, înfrângeri, suișuri și coborâșuri.
Sper că acum este un nou început plin de bucurii și trofee pe teren. Este timpul să ne concentrăm pe următorul turneu, la Iași. Ne vedem acolo!", a scris Ana Bogdan pe Instragram.
Citește și:

Ana Bogdan, locul 75 WTA de astăzi

În urma parcursului foarte bun de la Varșovia, Ana Bogdan a revenit în top 100 WTA. De astăzi, românca ocupă locul 75 mondial, grație celor 180 de puncte WTA primite pentru că a ajuns până în ultimul act de duminică.
După ce a urcat 33 de locuri în clasamentul WTA, Ana Bogdan are toate motivele să spere la rezultate la fel de bune în a doua parte a anului. Cea mai bună clasare a Anei Bogdan a venit în iunie 2018, atunci când a ocupat locul 59 WTA.
Pentru Ana Bogdan urmează acum turneul WTA 150 de la Iași, turneu ce se desfășoară în perioada 1-8 august în țara noastră. În primul tur, Ana Bogdan o va întâlni o altă româncă, Oana Simion, locul 470 WTA.
Parma Ladies Open
Ana Bogdan s-a calificat în optimi la Parma! Românca, victorie clară în primul tur cu Laura Pigossi
26/09/2022 LA 13:17
Tenis
6 românce în top 100 WTA! Urcări impresionante în ierarhie pentru Begu, Bogdan și Cristian
19/09/2022 LA 08:09