Roland Garros 2021, al doilea turneu de Grand Slam al anului, se va disputa în perioada 30 mai – 13 iunie, în direct pe Eurosport și Eurosport Player. Novak Djokovic și Rafael Nadal, finaliștii de anul trecut, cei care dispută azi finala de la Roma, sunt cotați și în 2021 cu prima șansă la câștigarea trofeului la Paris. Mai mult, Nadal, câștigător de 13 ori la Paris, este prima opțiune a bookmakerilor, chiar dacă ibericul nu traversează cea mai bună formă de joc a carierei.
Totuși, Boris Becker nu este de părere că cei doi titani ai tenisului mondial masculin sunt în poziția de a face legea pe zgura din capitala Franței. Câștigător a șase titluri majore, Boris Becker crede că Alexander Zverev, câștigător al titlului Masters 1000 de la Madrid, este de departe unul dintre principalii favoriți la câștigarea trofeului la Roland Garros anul acesta.

Boris Becker mizează pe compatriotul Alexander Zverev la Roland Garros 2021

Australian Open
Australian Open LIVE BLOG | Medvedev, în semifinale, după o partidă ireală cu Auger-Aliassime
ACUM 15 ORE
Alexander Zverev a ajuns la Roland Garros cel mai departe până în sferturile de finală, în două rânduri (2018, 2019), dar Boris Becker crede că al său compatriot poate produce în acest an marea supriză și poate cuceri primul titlu de Grand Slam al carierei: "E o chestiune de detalii, ține de tablou, de forma fizică, cum supraviețuiești meciului din primul tur, cine este cel mai bine clasat adversar, când apare el în turneu. Toate aceste lucruri joacă un rol, dar Zverev este pe lista mea, el poate fără îndoială să se impună anul acesta la Roland Garros. Să nu uităm ce a făcut la Madrid. Nu oricine poate să-l învingă pe Nadal pe zgură, chiar la el acasă.
Tsitsipas e foarte puternic de aseamenea, Rublev la fel. Thiem încă nu este în formă, ceva lipesște acolo. Djokovic a pierdut devreme la Monte Carlo, la fel și la Belgrad. Nu trece nici el printr-o formă de joc bună. Turneul de la Roma e extrem de important pentru el. Nadal la fel. Are o carte de vizită pe care scrie 35 de ani începând cu luna iunie. Timpul nu are răbdare cu nimeni. Anul acesta nu pare la fel de bun pe zgură. Dacă nu câștigă Roma acum, nu are cum să meargă la Paris cu încrederea la nivel superior. Da, a câștigat titlul acolo de 13 ori, dar nu mi se pare la fel de dominant în 2021. Chiar și la Barcelona a avut mult de tras până să câștige titlul", a spus Becker pentru Eurosport.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Australian Open
Moment istoric în semifinalele Australian Open: de 9 ani nu s-a mai întâmplat așa ceva într-un GS
ACUM 21 ORE
Australian Open
Swiatek, în semifinale la Australian Open. Meciul cu Sorana Cîrstea a ajutat-o enorm
ACUM O ZI