Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Wawrinka, eliminat în primul tur de la Țiriac Open! Un alt jucător cu nume a părăsit și el turneul

Nicu Savin

Publicat 16/04/2024 la 17:53 GMT+3

Stan Wawrinka a piedut în fața lui Nuno Borges, scor 6-3, 5-7, 2-6, în primul tur al turneului ATP 250 de la București. Tot astăzi, Denis Shapovalov a părăsit și el competiția, fiind învins de Corentin Moutet în minim de seturi, scor 4-6, 2-6.

Stan Wawrinka

Credit imagine: Eurosport

Stan Wawrinka (86 ATP) a fost cel mai galonat nume prezent la turneul ATP 250 de la București, dar fanii români nu l-au putut urmări decât într-un singur meci pe triplul campion de Grand Slam. Elvețianul a avut ghinion la tragerea la sorți și s-a duelat în primul tur cu Nuno Borges (55 ATP), un excelent jucător de zgură.
Wawrinka a început mai bine și și-a adjudecat primul set cu 6-3. În actul secund, "Stanimal" a avut 5 mingi de break, în 3 game-uri diferite, dar portughezul le-a salvat pe toate și a apoi a fructificat prima sa șansă de a câștiga pe serviciul elvețianului, egalând la seturi. Decisivul a fost unul fără istoric, Borges impunându-se în final cu 3-6, 7-5, 6-2, la capătul a două ore și 11 minute de joc.

Stan Wawrinka și Denis Shapovalov, out de la Țiriac Open

Pentru Wawrinka, eșecul de azi a fost al 6-lea din ultimele 7 meciuri jucate în circuit și e clar că fostul campion de la Australian Open, Roland Garros sau US Open se află într-un impas din care va fi greu să iasă, mai ales că a împlinit deja 39 de ani.
În turul secund al turneului de la București, Nuno Borges în va întâlni pe Corentin Moutet (92 ATP). Francezul l-a învins azi pe Denis Shapovalov, beneficiarul unui wild-card. Canadianul care acum 3 ani era în top 10 ATP a condus cu 4-1 în primul set, dar apoi a mai câștigat numai două game-uri, cedând în final cu 4-6, 2-6.
Alte rezultate finale de la București
  • Joao Fonseca - Lorenzo Sonego 7-6 (5), 7-5
  • Marton Fucsovics - Valentin Vacherot 7-6 (8), 6-2
  • Radu Albot - Aleksandar Kovacevic 7-6 (4), 4-6, 6-1
  • Pedro Martinez - Carlos Taberner 6-1, 3-6, 6-3
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo