Deși spera să-i aibă la start pe toți cei trei giganți ai tenisului la Madrid, Ion Țiriac a rămas doar cu Rafael Nadal. Atât Roger Federer, cât și Novak Djokovic, au decis să se retragă de la Mutua Madrid Open. Jurnaliștii de la Marca au făcut anunțul potrivit căruia marele campion sârb a decis să nu călătorească în Spania săptămâna aceasta.
Novak Djokovic a cedat săptămâna trecută la turneul de la Belgrad în faza semifinalelor în fața lui Aslan Karatsev. Nole a mărturisit că își dorește să petreacă mai mult timp în țara natală și plănuiește să joace din nou la Belgrad cu doar o săptămână înaintea celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros.

Novak Djokovic s-a retras de la turneul patronat de Ion Țiriac la Madrid

Australian Open
Australian Open LIVE-BLOG | Osaka, bătută de Anisimova! Nadal, în optimi! Rezulatele zilei
ACUM 6 ORE
Rămâne de văzut dacă sârbul va merge la Roma pentru a-și apăra titlul cucerit acolo anul trecut. Din cauza faptului că s-a retras de la Madrid 2021, Nole va pierde în clasament 500 de puncte din cele 1000 puse la bătaie în capitala Spaniei. Sârbul nu-și face deocamdată griji din acest punct de vedere, asta pentru că diferența față de ocupantul locului secund este încă foarte mare.
Novak Djokovic a hotărât să sară peste mai multe turnee pentru a atinge forma optimă de joc la turneele de Grand Slam. Principalul obiectiv al lui Nole este să cucerească cât mai multe turnee majore și să devină cel mai titrat jucător de tenis din istorie. În acest moment, este al doilea, cu 18 titluri majore, în urma lui Roger Federer și Rafael Nadal, ambii având câte 20.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/04/27/3122136.jpg
Australian Open
Marian Vajda a rupt, în sfârşit, tăcerea. Antrenorul lui Djokovic a spus cum se simte sârbul
ACUM 13 ORE
Australian Open
EXCLUSIV | Florin Mergea, despre controversatul "caz Djokovic": "E normal să-i dea în judecată!"
ACUM 14 ORE