Elina Svitolina, a șasea jucătoare de tenis a lumii și a patra favorită a turneului de categorie Premier de la Brisbane, a fost eliminată surprinzător încă din turul inaugural de către Danielle Collins, locul 29 WTA. Americanca s-a impus după doar 57 de minute de joc, scor 6-1, 6-1.
Svitolina a reușit să-și facă serviciul de doar două ori în tot meciul, însă Collins a jucat fără greșeală, iar pe serviciu a contat mult mai mult față de adversara ei (a reușit cinci ași și nu a comis nicio dublă greșeală). De asemenea, a salvat toate cele patru puncte de break avute de adversară.

Surpriză uriașă în primul tur la Brisbane

US Open
Clasamentul pentru Turneul Campioanelor: Emma Răducanu, salt uriaș. Cum arată TOP 10
13/09/2021 LA 09:12
În turul secund, Danielle Collins o va întâlni la Brisbane pe câștigătoarea partidei dintre Donna Vekic și Yulia Putintseva (venită din calificări. Americanca a vorbit imediat după meci și a recunoscut că tot jocul a curs în favoarea ei: “Da, cred că am fost foarte bună pe teren azi, totul a fost în favoarea mea azi. M-am pregătit până la sfârșitul anului, vacanța mea a fost mai scurtă anul acesta, oamenii sunt foarte prietenoși în Australia, este o adevărată cultură a tenisului în Australia, mă simt ca acasă, mă simt foarte susținută aici, îmi place suprafața de joc”, a spus Danielle Collins la finalul meciului din turul întâi.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
US Open
Emma Răducanu - Leylah Fernandez 6-4, 6-3! Britanica este campioană la US Open, fără set pierdut
11/09/2021 LA 18:55
US Open
Omul din spatele succesului lui Leylah Fernandez: tatăl ei, fost jucător de fotbal
09/09/2021 LA 12:47