Elina Svitolina, a șasea jucătoare de tenis a lumii și a patra favorită a turneului de categorie Premier de la Brisbane, a fost eliminată surprinzător încă din turul inaugural de către Danielle Collins, locul 29 WTA. Americanca s-a impus după doar 57 de minute de joc, scor 6-1, 6-1.
Svitolina a reușit să-și facă serviciul de doar două ori în tot meciul, însă Collins a jucat fără greșeală, iar pe serviciu a contat mult mai mult față de adversara ei (a reușit cinci ași și nu a comis nicio dublă greșeală). De asemenea, a salvat toate cele patru puncte de break avute de adversară.

Surpriză uriașă în primul tur la Brisbane

Tenis
Svitolina a cerut excluderea sportivilor din Rusia și Belarus din circuit! Anunțul ucrainencei
21/04/2022 LA 06:51
În turul secund, Danielle Collins o va întâlni la Brisbane pe câștigătoarea partidei dintre Donna Vekic și Yulia Putintseva (venită din calificări. Americanca a vorbit imediat după meci și a recunoscut că tot jocul a curs în favoarea ei: “Da, cred că am fost foarte bună pe teren azi, totul a fost în favoarea mea azi. M-am pregătit până la sfârșitul anului, vacanța mea a fost mai scurtă anul acesta, oamenii sunt foarte prietenoși în Australia, este o adevărată cultură a tenisului în Australia, mă simt ca acasă, mă simt foarte susținută aici, îmi place suprafața de joc”, a spus Danielle Collins la finalul meciului din turul întâi.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Elina Svitolina a pus-o pe Simona Halep lângă Rafael Nadal! La ce capitol o consideră cea mai bună
19/04/2022 LA 13:34
Tenis
"Extrem de dificil" Svitolina, hotărâre drastică! Anunțul făcut la o lună după izbucnirea războiului
29/03/2022 LA 15:23