Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"E numai vina voastră" Sabalenka a avut puterea să glumească, după finala pierdută cu Rybakina la Brisbane

Andrei Nicolae

Publicat 07/01/2024 la 10:22 GMT+2

Aryna Sabalenka a fost învinsă autoritar în finala turneului de la Brisbane de Elena Rybakina, care a oprit seria de 15 victorii consecutive pe teren australian a bielorusei. După meci, numărul 2 mondial a demonstrat că știe să piardă și nu a ezitat chiar să glumească pe baza eșecului categoric din ultimul act al competiției de la Antipozi.

Aryna Sabalenka awansowała do półfinału turnieju w Brisbane

Credit imagine: Getty Images

Aryna Sabalenka a ratat șansa de a cuceri primul titlu din 2024, după ce a pierdut finala turneului de la Brisbane în fața Elenei Rybakina, numărul 4 mondial. Bielorusa nu a putut să o oprească pe kazahă, care a făcut un joc extrem de bun și s-a impus în doar o oră și 10 minute, cu scorul de 6-0, 6-3.
Rybakina nu i-a oferit aproape deloc șanse Arynei de a-și face jocul și a avut o prestație excelentă la Antipozi, care a fost încoronată în cele din urmă cu triumful de la turneul WTA 500. Campioana de la Wimbledon a închis primul set în doar 25 de minute, după care în actul secund a făcut două break-uri care au ajutat-o să se impună într-un timp destul de scurt.
La ceremonia de acordare a trofeelor pentru campioană și finalistă, Aryna Sabalenka a arătat că nu se lasă afectată de o astfel de înfrângere, ba chiar a avut puterea să glumească și să își ironizeze echipa tehnică. Mai mult decât atât, bielorusa a avut și o replică plină de autoironie, mulțumindu-i Elenei că a lăsat-o să câștige măcar trei game-uri în această finală.
Citește și:

Aryna Sabalenka, cu zâmbetul pe buze după finala pierdută la Brisbane cu Rybakina

"Nu știu de unde să încep. În primul rând, Elena, wow..Bună treabă. Mulțumesc pentru aceste 3 game-uri măcar. Am făcut-o (n.r. partida) să pară ca o luptă. Felicitări ție și echipei pentru o săptămână minunată și ne vedem la Melbourne.
Câteva cuvinte pentru echipa mea, am făcut o treabă proastă astăzi, 6-0, 6-3. E numai vina voastră, oameni buni", a spus Sabalenka, după înfrângerea categorică în fața Elenei Rybakina.
Cele două tenismene au șansa să se întâlnescă din nou la primul Grand Slam al anului, Australian Open, ce începe de astăzi într-o săptămână.
Primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, care se desfășoară în perioada 14-28 ianuarie 2024, poate fi urmărit în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport.
picture

Australian Open 2024 se vede în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport (14-28 ianuarie)

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo