WTA le-a promis sportivelor până la 10.400 de dolari pentru a se putea descurca în această perioadă în care nu au niciun vent, însă condițiile pentru a avea acces la această sumă sunt greu de respectat de cele mai multe dintre jucătoare. Era nevoie fără îndoială de aceste criterii, pentru a identifica exact cine are cel mai mult nevoie de aceste sume. Cum sumele strânse nu sunt suficient de mari pentru a ajuta pe toate sportivele, s-au luat în calcul inclusiv performanțele din ultimul an.
Potrivit SpotMedia.ro, doar câteva jucătoare de tenis din România au beneficiat de acest sprijin financiar din partea Asociației de Tenis Feminin. După ce a făcut transferul banilor, WTA le-a cerut jucătoarelor să nu facă publice sumele oferite pentru a nu genera noi discuții pe acest subiect.Conform SportMedia.ro, sumele variază între 5.700 și 10.400 de dolari.
https://i.eurosport.com/2020/06/28/2840410.jpg
Tenerife Ladies Open
Jaqueline Cristian, victorie uriașă la Tenerife! A eliminat-o pe semifinalista de la Roland Garros
ACUM 15 ORE

Ajutorul financiar al WTA, apreciat în România

Georgia Crăciun a confirmat că și ea a fost ajutată de WTA în perioada pandemiei: "E greu cu pandemia aceasta, fiecare are nevoie de sprijin ca să poată să facă antrenamente să meargă la turnee. Și eu am primit bani și le mulțumesc pentru acest lucru", a spus Crăciun, pentru Digi Sport.
Georgia Crăciun se pregătește să revină pe teren și va participa la un turneu la Cluj. Scopul ei este însă să ajungă în echipa de Fed Cup: "Îmi doresc foarte mult să particip, să joc cu fanii, ar fi un vis devenit realitate”, a adăugat Georgia Crăciun.
Tenis
Novak Djokovic a anunțat unde va mai juca în 2021! Ce a spus despre participarea la Australian Open
ACUM 15 ORE
Tenis
Rafa Nadal trimite "săgeți ascuțite" spre Novak Djokovic: "Eu nu mă comport ca un nebun pe teren!"
ACUM 16 ORE