Tenis

Câți bani au primit jucătoarele din România de la WTA pe timpul pandemiei: "Aveam mare nevoie"

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Câți bani au primit jucătoarele din România de la WTA pe timpul pandemiei

Credit imagine: Eurosport

DeIrina Aldea
28/06/2020 la 08:15

WTA a virat banii în conturile jucătoarelor din România, iar sprijinul financiar acordat în perioada pandemiei este cu adevărat apreciat.

WTA le-a promis sportivelor până la 10.400 de dolari pentru a se putea descurca în această perioadă în care nu au niciun vent, însă condițiile pentru a avea acces la această sumă sunt greu de respectat de cele mai multe dintre jucătoare. Era nevoie fără îndoială de aceste criterii, pentru a identifica exact cine are cel mai mult nevoie de aceste sume. Cum sumele strânse nu sunt suficient de mari pentru a ajuta pe toate sportivele, s-au luat în calcul inclusiv performanțele din ultimul an.

Potrivit SpotMedia.ro, doar câteva jucătoare de tenis din România au beneficiat de acest sprijin financiar din partea Asociației de Tenis Feminin. După ce a făcut transferul banilor, WTA le-a cerut jucătoarelor să nu facă publice sumele oferite pentru a nu genera noi discuții pe acest subiect.Conform SportMedia.ro, sumele variază între 5.700 și 10.400 de dolari.

Tenis

De ce a refuzat Simona Halep dansul cu Djokovic la Wimbledon! Motivul invocat de campioana noastră

ACUM O ORĂ

Ajutorul financiar al WTA, apreciat în România

Georgia Crăciun a confirmat că și ea a fost ajutată de WTA în perioada pandemiei: "E greu cu pandemia aceasta, fiecare are nevoie de sprijin ca să poată să facă antrenamente să meargă la turnee. Și eu am primit bani și le mulțumesc pentru acest lucru", a spus Crăciun, pentru Digi Sport.

Georgia Crăciun se pregătește să revină pe teren și va participa la un turneu la Cluj. Scopul ei este însă să ajungă în echipa de Fed Cup: "Îmi doresc foarte mult să particip, să joc cu fanii, ar fi un vis devenit realitate”, a adăugat Georgia Crăciun.

Tenis

Roger Federer a luat legătura cu organizatorii US Open! Ediția din 2020, sub semnul întrebării

ACUM 3 ORE
Tenis

Cum e să fii antrenorul lui Federer & Djokovic: Edberg și Becker povestesc experiențele lor pe teren

ACUM 3 ORE
Subiecte asemănătoare
Tenis
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol