Sarcina și accidentările au împiedicat-o pe Serena Williams să câștige al 24-lea turneu de Grand Slam al carierei, deși, după ce a născut, a arătat că e încă la un nivel excelent, jucând mai multe finale de Grand Slam.
Odată cu venirea pandemiei, se părea însă că Serena a pierdut ultimul tren pentru a mai câștiga ceva notabil, mai ales că a suferit o nouă accidentare gravă.
Acum, sportiva din SUA e gata pentru Wimbledon, turneu pe care l-a dominat autoritar în trecut, câștingând e 7 ori (2002, 2003, 2009, 2010, 2012, 2015, 2016). Deja specialiștii se grăbesc să o pună pe Serena pe lista favoritelor, în contextul în care, cu excepția lui Iga Swiatek, nu există vreo sportivă de neînvins în circuit.
National Bank Open
Simona Halep – Beatriz Haddad Maia, LIVE TEXT în marea finală de la Toronto, de la ora 20.30
ACUM 31 MINUTE
Sora mai mică a familiei Williams nu dorește să pună presiune pe ea înainte de All England Club și a admis că e prematur să se gândească la fazele finale dintr-un turneu de Mare Șlem. Chiar dacă talenteul și forța au rămas intacte, vârsta și condiția fizică pot fi decisive în tentativa de a mai câștiga ceva notabil.
"Dacă am abut îndoieli cu privire la întoarcerea mea? Bineînțeles că da, ar fi necinstit dacă aș spune altfel. Din fericire, în momentul de față corpul meu se simte bine. Iau totul zi după, nu e ușor pentru că mi-a luat ceva timp să-mi revin după ultima leziune avută. Nu vreau să înnebunesc luând prea multe decizii chiar acum sau setându-mi obiective, gândindu-mă unde vreau să ajung", a spus Serena Williams, citată de tennisactu.net.

Serena Williams, victorie la Eastbourne, la dublu

Ieri, Serena Williams a jucat primul său meci după o pauză lungă. Trecuse aproape un an de când ea a fost pe teren la ultimul meci oficial, chiar la Wimbledon 2021.
Acum, la Eastbourne, Serena a făcut cuplu cu Ons Jabeur, numărul trei mondial, iar cele două au câștigat dramatic în fața perechii ceho-iberice Marie Bouzkova / Sara Sorribes Tormo (3-6, 6-3, 13-11).
Serena a vorbit despre meciul de dublu, dar a detaliat și cum a ajuns să facă pereche cu tunisianca.
"Doamne, a fost atât de distractiv să joc alături de Ons. Adversarele noastre au jucat foarte bine, am încercat să rămânem în meci. A fost bine, într-un final. Am avut nevoie de un set pentru a intra în meci, dar, sincer, ele au jucat atât de bine în primul set", a mai spus Serena, pentru ca apoi să detalieze cum a ajuns să evolueze alături de Ons Jabeur, la dublu: "Eu am fost cea care a sunat-o pe Ons și i-am propus să jucăm împreună. Ea joacă atât de bine și a fost întotdeauna atât de drăguță cu mine în turnee, am simțit că avem o afinitate una pentru alta".
Turneul de la Wimbledon este în direct pe Eurosport și Eurosport Player în perioada 27 iunie - 10 iulie.
Tenis
Jessica Pegula a cedat nervos la Toronto! Ce i-a spus antrenorului despre Halep în timpul meciului
ACUM O ORĂ
National Bank Open
National Bank Open : Hurkacz s-a impus spectaculos în fața lui Ruud în semifinala de la Montreal
ACUM 5 ORE