Serena Williams a revenit pe teren după aproape un an, ea jucând ultimul meci la Wimbledon 2021, unde a pierdut în optimi cu Elena Rybakina. Aflată pe locul 1204 în lume (mai figurează în clasament cu numai 10 puncte), americanca a ales să pregătească turneul de la Wimbledon jucând la dublu la Eastbourne, alături de Ons Jabeur.
Cele două au oferit un meci dramatic în fața perechii ceho-iberice Marie Bouzkova / Sara Sorribes Tormo.
Debutul de meci a fost slab pentru Serena și Jabeur, văzându-se clar faptul că nu sunt obișnuite să joace împreună, dar și că americanca nu a mai călcat de mult timp pe un teren de tenis, pentru un meci oficial. Bouzkova și Sorribes Tormo au câștigat primul set cu 6-2, dar apoi lucrurile au început să se regleze pentru perechea Willliams / Jabeur.
National Bank Open
De la suspendarea pentru dopaj, la cea mai în formă jucătoare! Metamorfoza lui Haddad Maia
ACUM 10 MINUTE
Citește și:

Serena Williams a revenit pe teren cu o victorie

Aceasta a câștigat manșa secundă cu 6-3 și a împins meciul în super-tie-break, unde dramatismul a atins cote înalte. Echilibrul a persistat pe tot parcursul manșei decisive, dar în final Serena Williams și Ons Jabeur s-au impus cu 13-11, după ce au salvat și o minge de meci. În turul următor, Serena și Ons Jabeur se vor duela cu perechea Shuko Aoyama / Hao-Ching Chan.
Așadar, mult așteptata revenire a Serenei Williams a fost un succes. E greu totuși de spus dacă americanca este la un nivel care să o facă să spere la un rezultat mare la Wimbledon.
Victoria de azi îi oferă șansa marii campioane să mai joace cel puțin un meci până la competiția de la All England Club, care se va desfășura în perioada 27 iunie -10 iulie și va fi transmisă în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
National Bank Open
Simona Halep, moment "neortodox" la Toronto: "Poate nu arată bine, dar mă ajută"
ACUM O ORĂ
National Bank Open
Experții nu au dubii! Cine cred că va câștiga finala de la Toronto dintre Halep și Haddad Maia
ACUM 2 ORE