Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Serena Williams a revenit pe teren cu o victorie! Succes dramatic, alături de Jabeur, la Eastbourne

Nicu Savin

Publicat 21/06/2022 la 23:28 GMT+3

Serena Williams și Ons Jabeur s-au calificat în turul secund al probei de dublu de la Eastbourne, după ce au trecut cu 3-6, 6-3, 13-11 de perechea formată din Marie Bouzkova și Sara Sorribes Tormo.

Brutal ovación Serena Williams

Credit imagine: Twitter

Serena Williams a revenit pe teren după aproape un an, ea jucând ultimul meci la Wimbledon 2021, unde a pierdut în optimi cu Elena Rybakina. Aflată pe locul 1204 în lume (mai figurează în clasament cu numai 10 puncte), americanca a ales să pregătească turneul de la Wimbledon jucând la dublu la Eastbourne, alături de Ons Jabeur.
Cele două au oferit un meci dramatic în fața perechii ceho-iberice Marie Bouzkova / Sara Sorribes Tormo.
Debutul de meci a fost slab pentru Serena și Jabeur, văzându-se clar faptul că nu sunt obișnuite să joace împreună, dar și că americanca nu a mai călcat de mult timp pe un teren de tenis, pentru un meci oficial. Bouzkova și Sorribes Tormo au câștigat primul set cu 6-2, dar apoi lucrurile au început să se regleze pentru perechea Willliams / Jabeur.
Citește și:

Serena Williams a revenit pe teren cu o victorie

Aceasta a câștigat manșa secundă cu 6-3 și a împins meciul în super-tie-break, unde dramatismul a atins cote înalte. Echilibrul a persistat pe tot parcursul manșei decisive, dar în final Serena Williams și Ons Jabeur s-au impus cu 13-11, după ce au salvat și o minge de meci. În turul următor, Serena și Ons Jabeur se vor duela cu perechea Shuko Aoyama / Hao-Ching Chan.
Așadar, mult așteptata revenire a Serenei Williams a fost un succes. E greu totuși de spus dacă americanca este la un nivel care să o facă să spere la un rezultat mare la Wimbledon.
Victoria de azi îi oferă șansa marii campioane să mai joace cel puțin un meci până la competiția de la All England Club, care se va desfășura în perioada 27 iunie -10 iulie și va fi transmisă în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol