Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Miyu Kato n-a putut scoate un cuvânt la Roland Garros, după descalificare! Imagini greu de privit la Paris

Irina Aldea

Publicat 05/06/2023 la 23:08 GMT+3

Miyu Kato a fost extrem de afectată de ce s-a întâmplat la Paris. Sportiva din Japonia a fost descalificată după ce a lovit din greșeală un copil de mingi în partida de dublu pe care o disputa alături de Aldila Sutjiadi împotriva cuplului Sorribes Tormo/Bouzkova. La conferința de presă de azi, nipona nu a putut scoate niciun cuvânt, părăsind camera în lacrimi.

Filmul descalificării perechii Kato/Sutjiadi, din optimile Roland Garros

Dublul Miyu Kato & Aldila Sutjiadi a fost forțat să părăsească Roland Garros la "masa verde" după ce sportiva din Japonia a lovit din greșeală un copil de mingi. Kato a regretat enorm eroarea comisă pe teren și a ieșit de pe teren în lacrimi, fiind îmbrățișată de colega ei, Aldila Sutjiadi. La o zi după neferictul eveniment, Kato a revenit pe teren, tot la Roland Garros, dar în proba de dublu mixt.
După descalificare, organizatorii de la Roland Garros i-au luat lui Kato premiul în bani și punctele câștigate pe durata turneului, dar i-au dat voie să continue la dublu mixt. Luni, Kato și Puetz (Germania) au obținut calificarea în semifinale la Roland Garros, eliminând echipa campioană de la Australian Open, Stefani/Matos, cu scorul de 7-6 (5), 6-2, după o oră și 34 de minute de joc. Imediat după finalul partidei, Kato a izbucnit în plâns, fiind îmbrățișată de Tim Puetz.
CITEȘTE ȘI:

Miyu Kato n-a putut scoate un cuvânt la Roland Garros, după descalificare

Cei doi au mers la conferința de presă ulterior, însă Kato nu a reușit să scoată niciun cuvânt. O jurnalistă a luat cuvântul și a întrebat-o pe niponă cât de greu i-a fost să revină azi pe teren, având în vedere ce s-a întâmplat ieri la Paris: "Văd că ești foarte supărată, poți să ne spui măcar cât de greu ți-a fost să revii azi pe teren și ce sentimente ai avut?"
picture

Miyu Kato n-a putut scoate un cuvânt la Roland Garros, după descalificare! Nipona, în lacrimi

Miyu Kato a așteptat puțin, dar nu a putut să scoată niciun cuvânt și a izbucnit în lacrimi. Ulterior a decis să plece din conferință, fiind vizibil afectată de nefericitul eveniment de duminică. Kato a putut continua la dublu mixt alături de Puetz doar pentru că organizatorii au decis că gestul care a dus la descalificare a fost involuntar.
Roland Garros 2023 se desfășoară în perioada 28 mai – 11 iunie la Paris. Toate meciurile de la cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului se văd în direct pe canalele Eurosport și pe aplicația Eurosport.
picture

Roland Garros 2023 se desfășoară în perioada 28 mai - 11 iunie, în direct pe Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo