Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Serena Williams revine pe terenul de tenis! A anunțat că va participa la Wimbledon 2022

Alex Masgras

Publicat 14/06/2022 la 15:47 GMT+3

Serena Williams a anunțat pe contul său de instagram că va participa la turneul de la Wimbledon. În vârstă de 40 de ani, Williams revine pe terenul de tenis după o pauză de un an, ultimul său turneu fiind tot la All England Club, anul trecut.

Serena Williams bei Wimbledon

Credit imagine: Getty Images

Serena Williams și-a anunțat revenirea pe terenul de tenis. De 23 de ori câștigătoare de Grand Slam, Williams a postat pe contul său de Instagram o fotografie pe un teren de iarbă și a scris: "SW și SW19 (n.r. codul poștal de la Wimbledon). Este o întâlnire. 2022, ne vedem acolo".
După ce a fost scoasă de pe lista de intrare în turneul de la All England Club, Serena Williams va primi un wildcard, anunțul oficial din partea organizatorilor urmând să aibă loc undeva la finalul acestei săptămâni.
De asemenea, există posibilitatea ca Serena Williams să revină mai devreme pe teren. În postarea de pe Instagram, americanca a dat tag în postare și contului turneului de la Eastbourne, astfel încât este de așteptat ca aceasta să participe la turneul care se va desfășura săptămâna viitoare.
Ultima partidă disputată de Serena Williams a fost anul trecut, chiar la Wimbledon. Din cauza problemelor medicale, Williams s-a retras din meciul din primul tur cu Aliaksandra Sasnovich, după numai 6 ghemuri jucate.
Serena Williams, care are în palmares 23 de titluri de Grand Slam, a câștigat turneul de la Wimbledon de 7 ori.
Citește și:

Serena Williams, fără Patrick Mouratoglou la Wimbledon

Serena Williams va participa la Wimbledon fără fostul său antrenor, Patrick Mouratoglou, în prezent antrenorul Simonei Halep. Alături de Mouratoglou, Serena Williams a reușit să câștige 10 dintre cele 23 de turnee de Grand Slam, dar și medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Londra, desfășurate tot pe iarba de la All England Club.
În 2019, Serena Williams a fost învinsă fără drept de apel de Simona Halep în ultimul act al turneului de la Wimbledon, într-o partidă câștigată de româncă cu un dublu 6-2.
Turneul de la Wimbledon se va desfășura în perioada 27 iunie-10 iulie 2022 și va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo