O spectatoare care a fost îndepărtată temporar de pe terenul central în timpul finalei masculine de la Wimbledon, în urma acuzațiilor lui Nick Kyrgios, a intentat o acțiune în justiție împotriva jucătorului australian de tenis pentru ceea ce ea descrie ca fiind o "acuzație nesăbuită și complet nefondată".
În timpul uneia dintre shcimburile de teren din meciul său cu Novak Djokovic, Kyrgios s-a plâns arbitrului că o spectatoare îi distrage atenția în timp ce servea, spunând că aceasta era în stare de ebrietate și că ar trebui să fie îndepărtată din tribune. Spectatoarea, pe nume Anna Palus, a declarat marți, într-o declarație dată publicității de avocații săi, că a intentat o acțiune de defăimare împotriva lui Kyrgios în încercarea de a-și reabilita numele.
CITEȘTE ȘI:
Laver Cup
"Hai să evităm asta!" Ce l-a pus Federer pe Djokovic să facă la 3-6, 2-3 cu Auger-Aliassime
ACUM 17 ORE

O spectatoare de la Wimbledon îl dă în judecată pe Nick Kyrgios

"În timpul finalei, Nick Kyrgios a făcut o acuzație nesăbuită și complet nefondată împotriva mea. Nu numai că acest lucru a cauzat un prejudiciu considerabil în acea zi, ceea ce a dus la îndepărtarea mea temporară din arenă, dar afirmația falsă a domnului Kyrgios a fost difuzată și citită de milioane de oameni din întreaga lume, cauzându-mi mie și familiei mele daune și suferințe foarte importante", a transmis spectatoarea.
Palus a declarat că a luat măsuri "pentru a obține răzbunare și pentru a preveni repetarea acuzației". Ea a spus că orice daune recuperate vor fi donate în scopuri caritabile: "Sper că domnul Kyrgios va reflecta asupra răului pe care mi l-a cauzat mie și familiei mele și va oferi o rezolvare rapidă a acestei probleme", a spus Palus în declarația firmei sale de avocatură, Brett Wilson LLP. Incidentul a avut loc în timpul celui de-al treilea set al meciului pe care Djokovic l-a câștigat în final cu 4-6, 6-3, 6-4, 7-6 (3). Aceasta a fost prima finală a lui Kyrgios la un turneu de Grand Slam.
Turneul de Grand Slam de la US Open se desfășoară în perioada 29 august – 11 septembrie, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.

US Open 2022, în direct pe Eurosport și Eurosport Player, din 29 august

Tenis
"Ești fericit că există Djokovic?" Replica lui Nadal a venit imediat și a stârnit hohote de râs
ACUM 18 ORE
Laver Cup
Un jucător din echipa Restului Lumii a refuzat să dea mâna cu Djokovic! Scenele ciudate surprinse
ACUM 18 ORE