Tara Moore, cea mai bună jucătoare britanică de dublu, a fost suspendată provizoriu din cauza prezenţei unei substanţe interzise într-o probă prelevată, a anunţat, miercuri, Agenţia Internaţională pentru Integritatea Tenisului (ITIA), transmite Agerpres.
Moore, aflată pe locul 83 în ierarhia mondială de dublu, a fost testată antidoping la turneul WTA 250 de la Bogota, unde a pierdut finala, iar ITIA a precizat că proba "A" prelevată britanicei conţinea metaboliţi de nandrolon şi boldenon. Ambele substanţe se află pe lista interzisă a Agenţiei Mondiale Antidoping (AMA/WADA).
CITEȘTE ȘI:
Wimbledon
Halep vs. Badosa, în optimi la Wimbledon! Super-duelul, luni, în direct pe Eurosport 2
ACUM 2 ORE

Cea mai bună jucătoare britanică de dublu, suspendată pentru dopaj

Suspendarea sa provizorie a fost antedatată începând cu 27 mai şi o face ineligibilă pentru pentru a juca sau chiar asista la meciuri oficiale: "Nu am luat conştient nicio substanţă interzisă în cariera mea. Investighez cum a fost posibil acest rezultat pozitiv şi voi încerca să dovedesc că sunt o sportivă curată", a scris Moore pe Twitter.
"Sunt foarte tristă de suspendarea provizorie şi sper să revin pe teren cât mai repede posibil", a adăugat britanica.Moore, care a evoluat luna trecută la turneul de la Roland Garros, poate cere analizarea eşantionului "B".
Wimbledon
Djokovic a suferit cu Van Rijthoven, dar e în sferturi la Wimbledon! Sinner, următorul adversar
ACUM 3 ORE
Wimbledon
Kyrgios și Tsitsipas au primit nota de plată, după incidentele din meciul direct de la Wimbledon
ACUM 4 ORE