Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sabalenka, dovadă nemaivăzută de fairplay! Primul lucru pe care l-a făcut după ce a pierdut cu Rybakina

Irina Aldea

Actualizat 06/10/2023 la 19:42 GMT+3

Aryna Sabalenka, liderul mondial din WTA, a fost eliminată în sferturile de finală de la Beijing de către Elena Rybakina. După meci, bielorusa a mers direct la antrenorul rivalei sale, oferind o dovadă de fairplay nemaivăzută până acum după un meci.

Aryna Sabalenka & Stefano Vukov, Beijing 2023

Credit imagine: facebook

Aryna Sabalenka, finalistă anul acesta la US Open și campioană la Australian Open, a fost eliminată în faza sferturilor de finală de la turneul de 1000 de puncte WTA de la Beijing. Bielorusa, locul 1 în clasamentul mondial, a fost învinsă în minimum de seturi de către Elena Rybakina, scor 5-7, 2-6, la capătul unui meci care a durat o oră și 36 de minute de joc.
Bielorusa a făcut un gest surprinzător după meciul din sferturi cu Rybakina. Sabalenka a mers direct la antrenorul rivalei sale din Kazahstan, Stefano Vukov, pentru a da mâna cu acesta. Liderul mondial din WTA a făcut un gest rar în sportul alb, dar nu a ratat șansa de a glumi cu tehnicianul croat după ce acesta din urmă a găsit tactica potrivită pentru ca Sabalenka să încaseze o nouă înfrângere. Înainte de a merge la Vukov, Aryna a îmbrățișat-o cu mare căldură la fileu pe Elena Rybakina, ca dovadă că cele două sunt foarte apropiate în ciuda rivalității lor.
CITEȘTE ȘI:

Sabalenka, dovadă nemaivăzută de fairplay după meciul cu Rybakina, la Beijing

Pentru Elena Rybakina, jucătoare aflată pe locul 5 WTA, urmează la Beijing duelul cu ocupanta locului 22 WTA, rusoaica Liudmila Samsonova. Cele două se vor întâlni în penultimul act al competiției, pentru a patra oară în circuit.
În mod surprinzător, Samsonova s-a impus de fiecare dată în fața Elenei Rybakina până acum. Cel mai recent duel direct a avut loc în august anul acesta, la Montreal, acolo unde Samsonova s-a impus cu scorul de 1-6, 6-1, 6-2, după o oră și 45 de minute de joc.
Turneul ATP 1000 de la Shanghai se desfășoară în perioada 4-15 octombrie, în direct pe Eurosport 2 și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo