Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Clasicul" Zverev - Medvedev, din nou și la Beijing, în semifinale! A cincea întâlnire directă din 2023

Maria Olteanu

Publicat 02/10/2023 la 17:15 GMT+3

Înaintea întâlnirii de la China Open, Zverev a prefațat pe scurt următorul său duel, cel cu Daniil Medvedev: "Se pare că trebuie să jucăm unul împotriva celuilalt la fiecare turneu din acest an", a fost concluzia jucătorului, înaintea penultimului act de la Beijing.

Zverev a învins "caracatița" Medvedev! Punctul uluitor care a ridicat publicul în picioare

Daniil Medvedev - Alexander Zverev a devenit un adevărat clasic în circuitul masculin în ultima perioadă.
Cei doi tenismeni se vor întâlni pentru a 17-a oară într-un joc direct, marți, în semifinalele turneului ATP 500 de la Beijing.
Totodată, acest joc este al 5-lea deja din 2023, după precedentele care au avut loc la turneele de la Indian Wells, Monte Carlo, Roma și Cincinnati.
"Se pare că trebuie să jucăm unul împotriva celuilalt la fiecare turneu din acest an.
Aceasta este a cincea oară când ne întâlnim. De fiecare dată când ne întâlnim, este o luptă. Abia aștept să văd ce ne așteaptă. Joacă un tenis grozav. Sper să mă ridic la înălțimea partidei", a declarat germanul după victoria în fața lui Nicolas Jarry, scor 6-1, 6-7(5), 6-3, după două ore și 21 de minute de joc.
Citește și:

Alcaraz este și el în semifinale la Beijing

Carlos Alcaraz, principalul favorit al turneului ATP 500 de la Beijing, s-a calificat luni în semifinalele competiției din China, după ce l-a învins în mod clar pe Casper Ruud. Ibericul s-a impus cu scorul de 6-4, 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră și 45 de minute de joc. Pentru Carlos, aceasta este cea de-a 12-a semifinală din 2023, din 14 turnee disputate. În plus, Alcaraz a obținut a noua victorie în fața unui adversar din Top 10 ATP din 12 disputate.
Pentru Alcaraz e foarte important să se descurce bine atât la Beijing, cât și la Shanghai, pentru a se apropia cât mai mult de Novak Djokovic în clasamentul ATP. Ibericul vrea să încheie sezonul pe prima poziție în clasament. În penultimul act de la Beijing, Alcaraz se va duela cu învingătorul dintre Dimitrov și Sinner, favoritul numărul 6.
Turneul ATP 500 de la Beijing se desfășoară în perioada 28 septembrie – 4 octombrie, în direct pe Eurosport 2 și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo