Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Holger Rune a fost lovit cu mingea de Musetti, la Queen's! Reacția danezului, după ce a câștigat partida

Nicu Savin

Publicat 23/06/2023 la 22:19 GMT+3

Holger Rune s-a calificat în semifinalele turneului ATP 500 de la Queen's, după ce l-a învins pe Lorenzo Musetti, scor 6-4, 7-5. Unul dintre cele mai spectaculoase schimburi ale meciului s-a terminat cu ominge trimisă puternic de italian în corpul lui Rune. La final, danezul a spus că acel punct l-a motivat suplimentar să câștige, deși a subliniat că adversarul nu a făcut nimic neregulamentar.

Holger Rune, în semifinale la Queen's, după o victorie în două seturi cu Lorenzo Musetti

Holger Rune se simte din ce în ce mai confortabil pe iarbă. La prima sa participare la Queen's, danezul s-a calificat deja în semifinale. După ce a trecut în minim de seturi de Cressy și Peniston, al 6-lea jucător al lumii l-a învins tot cu 2-0 și pe italianul Lorenzo Musetti.
Rune a început slab și a fost condus cu 4-1, dar după ce a cerut un time-out medical și-a intrat în ritm și a câștigat 5 game-uri la rând, adjudecându-și prima manșă. În actul secund, danezul a salvat două mingi de set la 5-4 pentru Musetti și apoi s-a impus cu 7-5, avansând în careul de ași.

Holger Rune, "înrăit" de lovitura încasată de la Musetti, la Queen's

Cei doi jucători au oferit un spectacol agreabil, multe schimburi ridicând publicul în picioare. Poate cel mai frumos punct al meciului a fost câștigat de Musetti, cu un smash puternic care l-a lovit pe danez. Acesta i-a aruncat o privire ucigătoare adversarului, iar la final a recunoscut că acel punct l-a motivat suplimentar să câștige meciul.
"Poate să facă orice vrea, este legal, dar acea minge mi-a dat focul interior să vreau să câștig și mai mult acest meci", a spus Rune.
În primul set, la scorul de 1-4, danezul a acuzat probleme la încheietura mâinii, dar acestea au dispărut complet după intervenția medicului, jocul său fiind mult mai solid. La conferința de presă, un jurnalist a insinuat că Rune a chemat medicul deși nu era neapărat nevoie, doar pentru a-și scoate adversarul din ritm, iar danezul a avut un răpuns tăios: "Dacă nu ești în corpul meu nu poți spune asta. Am simțit disconfort la începutul jocului și de aceea nu am putut avea servicii bune"!
Pentru un loc în marea finală de la Queen's. Holger Rune se va duela cu Alex de Minaur, care a trecut după un meci maraton de Adrian Mannarino. Pe cealaltă jumătate a tabloului, Sebastian Korda și Carlos Alcaraz se vor bate pentru un loc în ultimul act.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo