Simona Halep a început cu dreptul pregătirea pentru US Open, avansând în turul doi la Washington după o victorie în două seturi în fața Cristinei Bucșa, scor 6-3, 7-5. Deși a avut câteva momente de cădere, în care a comis o mulțime de erori necaracteristice, sportiva noastră a închis meciul la timp și își așteaptă adversara din optimi, care se va alege dintre Madison Brengle (61 WTA) și Anna Kalinskaya (71 WTA).
Românca este printre cele mai titrate jucătoare aflate la competiția din capitala Statelor Unite, astfel că se bucură de o atenție deosebită din partea jurnaliștilor. Simona a vorbit pe larg la o conferință de presă despre relația sa cu Patrick Mouratoglou și diferențele dintre acesta și Darren Cahill, fostul său antrenor.
Citește și:
Tenis
Patrick Mouratoglou, mesaj emoționant de ziua Simonei Halep! Ce a postat antrenorul
ACUM 12 ORE

Simona Halep nu contenește să-l laude pe Mouratoglou

Printre altele, Simona a scos în evidență modul cum Mouratoglou a reușit în scurt timp să-i schimbe viziunea asupra tenisului, redându-i dragostea pentru acest sport. Românca a mers atât de departe cu laudele pentru francez, încât a spus că a-l cunoaște pe acesta a fost cel mai bun lucru care i s-a întâmplat vreodată.
"Ceea ce pot spune acum este că cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată a fost să-l cunosc pe Patrick. Are o mare energie. El este super drăguț. Înseamnă foarte mult pentru mine să lucrez cu oameni ca el. Toată experiența lui și toate sfaturile lui sunt uimitoare, așa că mă bucur mult de această perioadă.
Mi-a readus dragostea pentru tenis, dragostea pentru muncă. Nu mi s-a mai întâmplat asta până acum. Acum dau tot ce am mai bun în fiecare zi. Nu avem așteptări în ceea ce privește rezultatele. Abia așteptăm să muncim din greu și să ne îmbunătățim", a spus Simona, citată de welovetennis.fr.
Simona Halep și Patrick Mouratoglou lucrează împreună din luna aprilie. Românca nu a câștigat vreun turneu cu francezul în lojă, dar a avut rezultate destul de bune, semifinala de la Wimbledon fiind apogeul acestei colaborări care are toate șansele să se tranforme în una de succes în viitorul apropiat.
Tenis
Simona Halep, la 31 de ani. Cu ce rămâne după un sezon în care ne-a adus aminte de "vintage Simo"
IERI LA 09:59
Tenis
ESPN a făcut deja predicțiile pentru 2023! Surpriză mare: La ce turneu major se impune Simona Halep
26/09/2022 LA 15:00