Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rafael Nadal nu-și găsește ritmul! Ibericul a fost eliminat surprinzător în turul 3 la Washington

Nicu Savin

Publicat 06/08/2021 la 09:48 GMT+3

Rafael Nadal a revenit pe teren cu o victorie chinuită, la Washington, dar lipsa de formă s-a văzut în următorul meci, ibericul fiind eliminat în optimile de finală ale turneului din capitala Statelor Unite.

Rafael Nadal

Credit imagine: Getty Images

După ce a pierdut în semifinale la Roland Garros împotriva lui Djokovic, Rafael Nadal a decis să sară peste sezonul de iarbă, iar apoi a anunțat că nu va merge nici la Jocurile Olimpice, fiind chinuit de probleme fizice.
Mult așteptata revenire a Matadorului s-a produs la turneul ATP 500 de la Washington, dar prestațiile acestuia au lăsat de dorit. După o victorie chinuită în turul secund împotriva lui Jack Sock, Nadal a pierdut în optimi în fața lui Loyd Harris.

Rafael Nadal, eliminat în optimi la Washington

Sud-africanul a câștigat primul set cu 6-4, dar Rafa a dat semne de revenire și a câștigat clar manșa secundă, scor 6-1. În decisiv, echilibrul a persitat până la final, dar Nadal și-a cedat serviciul în cel mai important moment, la scorul de 5-4 pentru Harris.
Așadar, Nadal părăsește prematur turneul din capitala Statelor Unite, iar semnele de întrebare privind starea sa fizică și sportivă sunt în continuare majore.
În mod normal, Nadal va juca în următoarele săptămâni la turneele Masters de la Toronto (9-15 august) și Cincinnati (15-22 august), iar apoi va evolua la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.
Tabloul sferturilor de finală de la Washington
  • Loyd Harris - Kei Nishikori
  • Mackenzie McDonald - Denis Kudla
  • Jannick Sinner - Steve Johnson
  • John Milman - Jenson Brooksby
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo