Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Begu - Pegula, WTA Charleston | Cea mai bogată jucătoare de tenis din circuit a lansat controversa începutului de an

Ion Alexandru

Actualizat 06/04/2023 la 11:27 GMT+3

Irina Begu - Jessica Pegula este meciul zilei la Charleston. Begu a trecut de Sofia Kenin, fostă câștigătoare la Australian Open în 2020 și va juca în turul trei la Charleston cu principala favorită a singurului turneu american jucat pe zgură, Jessica Pegula.

Jessica Pegula

Credit imagine: Getty Images

Irina Begu a făcut instrucție pe zgura gri de la Charleston cu Sofia Kenin și le-a stricat americanilor derby-ul local din turul trei. Begu (numărul 37 WTA) s-a impus cu 6-1, 6-4 și va juca pentru un loc în sferturile de finală cu favorita principală a turneului din Carolina de Sud. Jessica Pegula este numărul 3 mondial și a trecut în doar 65 de minute de Blinkova (numărul 63 WTA) în turul secunde de la Charleston. A fost 6-2, 6-0 pentru Pegula în primul meci jucat de americancă pe zgură în 2023.
Pegula a fost încurajată puternic de fanii americani, care o cunosc foarte bine. Fiica miliardarului din Buffalo, Terry Pegula, a explicat de ce sunt atât de vocali fanii din Charleston. "Am copilărit la Hilton Head (n.r. 130 de kilometri de Charleston) și sunt mulți oameni de acolo care vin să mă susțină la meciurile de aici. Este un turneu care îmi place mult, mai ales că pe acest terenuri am învățat tenisul. Înainte puteam spune că sunt mai bună pe hard, dar de fapt mă pot exprima excelent și pe zgură. Pe această suprafață trebuie să fii mai creativă și asta mă provoacă" a spus Pegula, care este o jucătoare din SUA atipică. Ea a jucat în 2022, finala unui turneu de Masters pe zgură, la Madrid.
Citește și:

Jessica Pegula a ridicat o problemă sensibilă. Nick Kyrgios a intrat în joc

Pegula a pus în discuție problema insultelor amuzante de pe terenul de tenis. "Trash Talk" este un mod prin care sportivii se provoacă, iar de multe ori asta nu înseamnă o umilire a adversarului. Pegula spune că dacă o fată ar face asta, fanii și presa ar reacționa violent.
"E timpul să ne relaxăm. Face parte din cultura americană. E clar că sunt mulți care nu înțeleg acest comportament" a spus Pegula, care a fost rugată să facă și un clasament al celor mai vocale jucătoare din circuit. Suprinzător cei mai tare în trash talk este...Coco Vandeweghe.
Unul dintre "băieții răi" din tenis, Kyrgios nu s-a putut abține și a răspuns provocării "Haha. Nu vreți să vedeți asta"
Begu - Pegula se va juca în turul 3 la Charleston în această seară în jurul orei 21 și va fi în format livetext pe Eurosport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo