Căpitanul nejucător al echipei Fed Cup a Italiei, Tathiana Garbin, a anunțat tenismenele convocate pentru întâlnirea cu România. Italia nu se va putea baza pe cea mai bună jucătoare din componența echipei, Camila Giorgi (locul 80 WTA), aceasta fiind depistată pozitiv cu COVID-19. Ea nu va putea să facă deplasarea la Cluj, astfel că prima tenismenă a italiencelor va fi Martina Trevisan, ocupantă a locului 99 WTA.
În aceste condiții, Tathiana Garbin a apelat la următoarele jucătoare: Martina Trevisan (locul 99 WTA), Jasmine Polini (locul 103 WTA), Elisabetta Cocciaretto (locul 111 WTA), Giulia Gatto-Monticone (locul 177 WTA), Bianca Turati (locul 281).

România – Italia, în Fed Cup | Cu ce echipă va merge Monica Niculescu la Cluj-Napoca

Tenis
"De asta cred că Halep e inocentă!". Un tenismen vine cu o variantă la care nu s-a gândit nimeni
ACUM O ORĂ
Simona Halep, Patricia Ţig, Irina Bara, Mihaela Buzărnescu şi Monica Niculescu sunt jucătoarele convocate pentru întâlnirea cu Italia de pe 16-17 aprilie, din play-off-ul Billie Jean King Cup. Meciurile vor avea loc la Cluj-Napoca, iar Monica Niculescu va fi în premieră căpitanul României.
"Simona Halep (locul 3 WTA), Patricia Maria Țig (63 WTA), Irina Bara (132 WTA), Mihaela Buzărnescu (136 WTA) și Monica Niculescu (174 WTA la simplu și 55 WTA la dublu) sunt jucătoarele care vor reprezenta România în întâlnirea cu Italia, de la Cluj-Napoca, din 16 și 17 Aprilie 2021", a anunțat Federația Română de tenis (FRT) prin intermediul unui comunicat.România - Italia se joacă fără spectatori, în zilele de vineri, 16 aprilie, de la ora 15.30, și sâmbătă, 17 aprilie, de la ora 14.00, a anunțat Federația Română de Tenis. Toate partidele vor fi transmise în format LIVE TEXT pe eurosport.ro.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Juan Carlos Ferrero încă are resentimente față de Sascha Zverev. Ce a spus antrenorul lui Alcaraz
ACUM O ZI
Tenis
Emma Răducanu s-a săturat de critici și "contraatacă": "M-am descurcat mai bine decât majoritatea!"
IERI LA 17:05