Tatăl lui Stefanos Tsitsipas, Apostolos, a fost primul care a purtat o astfel de mască, în tribună, la primul meci al fiului său de la Roland Garros 2020. De-a lungul celor trei ore și jumătate cât Stefanos s-a aflat pe teren pentru duelul cu Jaume Munar, camerele l-au căutat insistent pe Apostolos Tsitsipas, iar pe rețelele de socializare fanii au încins secțiunea de comentarii la o postare realizată chiar de ATP. Unii au găsit o asemănare între Stefanos Tsitsipas și personajul făcut celebru de Johnny Deep, căpitanul Jack Sparrow.
Australian Open
Naomi Osaka nu este dezamăgită după eliminarea de la Australian Open: "Nu sunt Dumnezeu"
ACUM O ORĂ

Tsitsipas a dezvăluit povestea haioasă din spatele măștilor cu chipul său

Pentru care și-ar fi imaginat că jucătorul grec ajuns deja în sferturi la Paris, a fost cel care a avut ideea măștilor, Stefanos Tsitsipas a lămurit lucrurile. "Mi-a spus un prieten: <<Am văzut pe internet niște măști mișto cu tine, știi ceva despre ele?>> Am zis: <<Nu, dar arată foarte bine și aș vrea să iau câteva>>. Așa că am cumpărat vreo 30, din prima. Le-am împărțit celor din echipă, așa că acum suntem mai organizați", a declarat grecul. Acesta le-a dat fanilor toate detaliile pentru a-și putea comanda măștile personalizate de pe pagina de Instagram a creatoarei și a mărturisit că și-ar dori să ia legătura cu aceasta.
Jucătorul în vârstă de 22 de ani a purtat și el o mască dintre multele modele propuse, iar surpriza cea mare a fost aceea că și o colegă de circuit a cerut o bucată și a și purtat-o la o conferință de presă. Este vorba despre tunisiana Ons Jabeur, bună prietenă a grecului.

Ons Jabeur purtând o mască "Stefanos Tsitsipas"

Credit imagine: Eurosport

Simona Halep apare și ea pe măștile desenate

Printre numeroasele staruri ale tenisului mondial care au fost desenate de cea care se recomandă drept "artist digital", "Colacatlee", o regăsim și pe Simona Halep. Românca apare desenată având în brațe trofeul de la Wimbledon, câștigat în 2019. Dar nu numai, întrucât colecțiile propuse de artista digitală nu se rezumă doar la măști.
10,49 euro costă o mască desenată cu jucătorii de tenis
Iată cum arată Simona Halep în viziunea celei care, cu măștile create, a făcut valuri la Roland Garros 2020.
Vodafone este sponsor oficial al transmisiunilor Eurosport de la Roland Garros.
https://i.eurosport.com/2020/10/06/2908470.jpg
Australian Open
Mannarino - Karatsev - Australian Open
ACUM 2 ORE