A treia jucătoare a lumii, Simona Halep s-a retras de la turneul din SUA, din cauza problemelor medicale la umăr. Campioana noastră urma să revină în țară pentru a pregăti sezonul de zgură, însă a luat decizia să facă un mic ocol prin Turcia înainte de a reveni la antrenamente. Astfel, Simona a ales să plece într-o croazieră pe Bosfor pe un iaht luxos, din care poate vedea peisaje încântătoare.
Campioana noastră s-a cazat pentru câteva zile la Hotelul Shangri-La din Istanbul și va petrece acolo o parte din timpul liber până la revenirea în țară. Simona Halep se află acum într-un proces de recuperare după accidentarea de la spate, proces care va continua și la revenirea în țară.
Roland Garros
EXCLUSIV | Simona Halep, uimită de Schunk la Roland Garros! "Era tot timpul acolo unde loveam!"
ACUM 6 ORE

CE URMEAZĂ PENTRU SIMONA HALEP ÎN CIRCUITUL FEMININ DE TENIS

Turneul de la Miami reprezintă pentru Simona Halep finalul sezonului de hard. În mod normal, următoarele meciuri ale sportivei noastre ar urma să fie la Cluj-Napoca, în Billie Jean King Cup, contra Italiei, pe 16-17 aprilie. Asta în condițiile în care procesul recuperării decurge conform așteptărilor.
După competiția programată la jumătatea lunii aprilie, Simona Halep ar urma să meargă la Stuttgart, pentru un turneu de WTA 500, tot pe zgură. La finalul lunii aprilie, Simo va merge la turneul lui Ion Țiriac, Mutua Madrid Open, în perioada 29 aprilie – 8 mai. Sezonul de zgură continuă apoi cu turneul de la Roma, în perioada 10-16 mai, pe care Simona l-a cucerit în premieră în 2020. Pe 23 mai debutează al doilea tuneu de Grand Slam al anului, Roland Garros, în direct pe Eurosport.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și fiecare Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Roland Garros
Mesajul lui Mouratoglou după prima victorie a Simonei Halep la Roland Garros! "Un meci special"
ACUM 7 ORE
Roland Garros
Spectatori de 5 stele la meciul lui Halep din turul 1 la Roland Garros! Cine a urmărit-o pe Simona
ACUM 7 ORE