La ideea lui Cahill, care a considerat că ar fi util să aibă în picioare un turneu precum cel de la Miami, Simona Halep a mers peste Ocean, deși recunoscuse că e mult mai concentrată pentru sezonul de zgură și pentru Jocurile Olimpice, cele două mari obiective ale sezonului.
În partida cu Caroline Garcia, pe care a câștigat-o după o revenire marcă înregistrată, Simo a avut probleme la umăr, iar în această după amiază a anunțat că se retrage din turneu, înainte de partida cu Sevastova.

Simona Halep Miami | Ce urmează pentru campioana noastră

Tenis
Simona Halep, alături de Djokovic, Swiatek și Kyrgios la evenimentul anului 2022! Anunțul momentul
IERI LA 12:25
Halep va reveni în țară, unde va pregăti sezonul pe suprafața roșie, unde se simte atât de bine. Accidentarea nu e una gravă, astfel că după o pauză de câteva zile sportiva noastră va reveni, probabil la antrenamente.
Ea a anunțat în prealabil că primul turneu pe zgură va fi cel de la Suttgart, care se va desfășura începând cu 19 aprilie. Va urma Madridul organizat de Țiriac (4 finale pentru româncă, două victorii finale) - în perioada 29 aprilie - 8 mai. În săptămâna următoare competiției din capitala Spaniei, Simo ar trebui să fie la Roma, la competiția pe care a câștigat-o anul trecut.
Apoi, între 23 mai și 5 iunie, Simona va merge la Roland Garros (în direct pe Eurosport), având ca scop câștigarea celui de-al treilea turneu de Grand Slam al carierei. Acolo, sportiva noastră și Iga Swiatek sunt văzute de specialiști cu prima șansă.
În luna aprilie, echipa de Fed Cup a României va întâlni Italia, în barajul de menținere în Grupa Mondială a competiției. Simona Halep anunțase iniţial la începutul anului că nu va fi prezentă la partida contra contra lui Martina Trevisan&Co, dar ulterior a precizat că va veni la lot. Rămâne de văzut dacă accidentarea o va face să se răzgândească din nou.
În ceea ce privește locul în clasament, retragerea de la Miami nu o afectează pe Simona Halep, care va rămâne pe locul 3 WTA indiferent ce se întâmplă la turneul din State.
Tenis
Simona Halep revine pe teren în 2022! Marele anunț al fostului lider mondial: "E o onoare!"
29/09/2022 LA 11:02
Tenis
Patrick Mouratoglou, mesaj emoționant de ziua Simonei Halep! Ce a postat antrenorul
28/09/2022 LA 07:46