Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rafael Nadal, nemulțumit de programul meciurilor din Cupa Davis: "Nu e dificil doar pentru noi"

Irina Aldea

Actualizat 20/11/2019 la 11:12 GMT+2

Rafael Nadal s-a declarat la Madrid nemulțumit de programul meciurilor din Cupa Davis. Ultimul meci a început la ora locală 00.45.

Rafael Nadal

Credit imagine: Getty Images

Liderul mondial din ATP, Rafael Nadal, a criticat marți la conferința de presă de la Madrid programul meciurilor din Cupa Davis, asta după ce ultima partidă din cadrul întâlnirii dintre Spania și Rusia a debutat după ora 00.45, ora locală. Ibericul a afirmat că programul nu este dificil doar pentru jucători, ci și pentru public.
Rafa a acordat și o soluție pentru organizatori, cărora le-a trnamis că cel mai potrivit ar fi ca sesiunea de zi să debuteze mai devreme pentru a evita disputarea ultimelor meciuri la ore foarte târzii. Spania a revenit în fața Rusiei de la 0-1 pentru a înregistra prima victorie la această ediție a Cupei Davis.

Rafael Nadal, nemulțumit de programul meciurilor de la Cupa Davis

"Începem ultimul meci la 00:45 și este dificil pentru noi și pentru publicul care lucrează a doua zi dimineață. Pentru noi jucătorii, când terminăm la 2 noaptea, din cauza adrenalinei nu adormim înainte de 4:30. Iar a doua zi jucăm din nou... Una dintre soluții ar fi să înceapă mai devreme sesiunea de dimineață. Astfel, am putea să jucăm de la ora 17 sau chiar de la 16:30 ... dar asta ii obligă pe cei care joacă dimineață să se trezească foarte devreme", a declarat Rafa la conferința de presă.
Ibericul a egalat situația între cele două echipe, după ce în primul meci al confruntării, Andrey Rublev (23 ATP) l-a învins pe Roberto Bautista Agut (9 ATP), scor 3-6, 6-3, 7-6 (0). Nadal a trecut apoi în minimum de seturi de Karen Khachanov (17 ATP), scor 6-3, 7-6(7). Meciul de dublu, decisiv pentru întâlnirea dintre Spania și Rusia, a început la ora 00:45 (ora locală). Echipa Marcel Granollers/Feliciano Lopez a învins dublul Karen Khachanov/Andrey Rublev, scor 6-4, 7-6 (5), aducând astfel victoria Spaniei. În continuare, Spania va întâlni la Madrid campioana en-titre, Croația.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo