Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Djokovic a dus Serbia în semifinalele Cupei Davis! Finala de la Turneul Campionilor se va reedita la Malaga

Nicu Savin

Actualizat 23/11/2023 la 23:39 GMT+2

Novak Djokovic l-a învins în minim de seturi pe Cameron Norrie, scor 6-4, 6-2, și a consfințit astfel calificarea Serbiei în semifinalele Cupei Davis. Pentru un loc în marea finală, Serbia va juca împotriva Italiei, ceea ce înseamnă că finala de la Turneul Campionilor de săptămâna trecută dintre Djokovic și Sinner se va reedita la Malaga.

En directo (Serbia-Gran Bretaña): Novak Djokovic-Cameron Norrie

Credit imagine: Getty Images

Novak Djokovic a revenit cu succes pe teren, la 4 zile distanță după ce a câștigat Turneul Campionilor. Sârbul a jucat azi pentru Serbia în Cupa Davis și a pus umărul la calificarea echipei sale în semifinale. Înainte ca Nole să intre în acțiune, Miomir Kecmanovic a adus primul punct pentru sârbi în duelul cu Marea Britanie, învingându-l pe Jack Drapper în două seturi, scor 7-6(2), 7-6(6).
La conferința de presă de dinaintea partidei, Djokovic a subliniat că nu ar fi ideal ca învingătoarea să se decidă la meciul de dublu, iar Nole a făcut totul pentru a nu se ajunge acolo. În primul set, Djokovic a fost impecabil la serviciu și un singur break a fost suficient pentru a tranșa lucrurile în favoarea sa, scor 6-4.

Djokovic - Sinner, cel mai tare meci din semifinalele Cupei Davis

Djokovic a început perfect și actul secund, cu break, iar apoi a continuat să joace fantastic în game-urile când a pus mingea în joc și s-a impus cu scorul final de 6-4, 6-4, după o oră și 42 de minute de joc. Diferența s-a făcut în mod cert la serviciul, Djokovic pierzând în total numai 8 puncte în game-urile de serviciu (doar 3 când a pus prima minge în teren).
Pentru un loc în marea finală a Cupei Davis, Serbia va întâlni sâmbătă Italia, care a învins Olanda cu 2-1, în special datorită lui Jannik Sinner. Așadar, finala Turneului Campionilor se va reedita în semifinalele Cupei Davis, pentru că Djokovic și Sinner vor fi față în față la Malaga, într-un meci care se anunță electrizant. De altfel, va fi al 3-lea duel dintre cei doi în mai puțin de două săptămâni, pentru că la Torino s-au întîlnit și în faza grupelor. În cealaltă semifnală se vor duela Australia și Finlanda, confruntare care va avea loc vineri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo