Disputele verbale dintre Daniil Medvedev și Diego Schwartzman i-au adus un plus de motivație rusului, care a câștigat fără drept de apel primul sfert de finală al Mastersului de la Paris. Medvedev nu și-a pierdut nici măcar o dată serviciul și s-a impus categoric, scor 6-3/6-1, la capătul a puțin peste o oră de joc.
Adversarul rusului în semifinale va fi Milos Raonic, care a trecut după un meci dramatic de reprezentantul gazdelor, Ugo Humbert. Canadianul a câștigat primul set cu 6-3, dar fracezul a câștigat manșa secundă cu același scor, astfel că s-a ajuns în set decisiv.
Acolo, niciun jucător nu a reușit vreun break și a fost nevoie de tie-break pentru a afla al doilea semifinalist. Humbert s-a distanțat repede la 5-1 și părea desprins în câștigător. Mai mult, la 6-4, francezul a ratat și 2 mingi de meci, dar Raonic a revenit incredibil și după ce a ratat și el prima șansă de a închide jocul, a fructificat-o pe cea de-a 2-a câștigând cu 9-7.
US Open
De ce nu a reușit Djokovic "Calendar Grand Slam": "Participarea la Jocurile Olimpice, o mare eroare"
23/09/2021 LA 15:31

Medvedev-Raonic vor lupta pentru finala de la Paris

Astfel, Medvedev-Raonic va fi prima semifinală a ultimului turneu din seria Masters din acest an. Aceasta va fi cea de-a 3-a întâlnire între cei doi jucători și ne putem aștepta la un meci echilibrat, așa cum au fost și precedentele 2 confruntări.
Prima întâlnire a avut loc în 2018, în sferturile de finală de la Tokio, Medvedev impunându-se în 2 seturi, scor 7-6(4)/6-3. Rusul a câștigat și cea de-a 2-a întâlnire cu Raonic, tot într-un sfert de finală, la Brisbane (2019), de data aceasta în 3 seturi: 6-7(2)/6-3/6-4.
În cealaltă semifinală de la Paris se vor duela câștigătorii întâlnirilor Rafael Nadal-Pablo Carenno-Busta, respectiv Stan Wawrinka-Alexander Zverev. Ambele întâlniri sunt transmise în direct și în exclusivitate pe Eurosport 2.
Laver Cup
Daniil Medevedev, încântat să participe la Laver Cup! Ce a declarat proaspătul campion de la US Open
23/09/2021 LA 12:02
Tenis
Nadal: "Trec printr-un proces complicat, dureros, dar am în minte un singur lucru"
22/09/2021 LA 08:58