Disputele verbale dintre Daniil Medvedev și Diego Schwartzman i-au adus un plus de motivație rusului, care a câștigat fără drept de apel primul sfert de finală al Mastersului de la Paris. Medvedev nu și-a pierdut nici măcar o dată serviciul și s-a impus categoric, scor 6-3/6-1, la capătul a puțin peste o oră de joc.
Adversarul rusului în semifinale va fi Milos Raonic, care a trecut după un meci dramatic de reprezentantul gazdelor, Ugo Humbert. Canadianul a câștigat primul set cu 6-3, dar fracezul a câștigat manșa secundă cu același scor, astfel că s-a ajuns în set decisiv.
Acolo, niciun jucător nu a reușit vreun break și a fost nevoie de tie-break pentru a afla al doilea semifinalist. Humbert s-a distanțat repede la 5-1 și părea desprins în câștigător. Mai mult, la 6-4, francezul a ratat și 2 mingi de meci, dar Raonic a revenit incredibil și după ce a ratat și el prima șansă de a închide jocul, a fructificat-o pe cea de-a 2-a câștigând cu 9-7.
Wimbledon
Daniil Medvedev nu renunță: vrea să joace la Wimbledon! Anunțul rusului de pe locul 2 ATP
16/05/2022 LA 08:14

Medvedev-Raonic vor lupta pentru finala de la Paris

Astfel, Medvedev-Raonic va fi prima semifinală a ultimului turneu din seria Masters din acest an. Aceasta va fi cea de-a 3-a întâlnire între cei doi jucători și ne putem aștepta la un meci echilibrat, așa cum au fost și precedentele 2 confruntări.
Prima întâlnire a avut loc în 2018, în sferturile de finală de la Tokio, Medvedev impunându-se în 2 seturi, scor 7-6(4)/6-3. Rusul a câștigat și cea de-a 2-a întâlnire cu Raonic, tot într-un sfert de finală, la Brisbane (2019), de data aceasta în 3 seturi: 6-7(2)/6-3/6-4.
În cealaltă semifinală de la Paris se vor duela câștigătorii întâlnirilor Rafael Nadal-Pablo Carenno-Busta, respectiv Stan Wawrinka-Alexander Zverev. Ambele întâlniri sunt transmise în direct și în exclusivitate pe Eurosport 2.
Mutua Madrid Open
Djokovic a lăudat jocul și mentalitatea puștiului lui Alcaraz, după înfrângerea de la Madrid
08/05/2022 LA 05:15
Tenis
Daniil Medvedev revine în circuit chiar înainte de Roland Garros! La ce turneu va juca rusul
06/05/2022 LA 14:37