Emma Răducanu a renunțat la serviciile antrenorului Andrew Richardson, după ce a triumfat surprizător la US Open. Acum, jucătoarea britanică este în cautarea unui antrenor mai experiementat care să o ajute să gestioneze succesul și să devină numărul 1 mondial. Jaiden Micheal, un om de televiziune britanic, a sfătuit-o pe Emma să-l coopteze pe Darren Cahill în echipă.
Australianul a rămas liber de contract, după despărțirea de Simona Halep, iar o astfel de mutare prinde tot mai mult contur în lumea sportului alb. Halep și Cahill au pus capăt unei colaborări de 6 ani, iar acum, românca a vorbit despre o posibilă colaborare între fostul ei antrenor și noua campioană de la US Open, Emma Răducanu.
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
ACUM 6 ORE

Ce spune Simona Halep despre posibila colaborare dintre Emma Răducanu și Darren Cahill

"Mi s-ar părea bine pentru Darren. E o fată extraordinară cu nişte calităţi foarte, foarte mari şi cu un potenţial mare de a câştiga Grand Slam-uri. M-aş bucura pentru el. El se va odihni o perioadă şi, după, cred eu personal, nu am vorbit despre asta, va fi cu altcineva. Abia aştept să îl văd din nou în circuit, nu vom fi niciodată adversari. Cu siguranţă vom avea întâlniri, eu cu Emma. Are multă încredere. Ce a făcut e extraordinar. Mai poate face lucruri importante", a spus Simona Halep, potrivit as.ro.
Emma Răducanu a schimbat deja 2 antrenori în 2021, anul în care a explodat în tenisul mondial. Nigel Sears și Andrew Richardson au fost concediați de jucptoarea de 18 ani, care a uimit la Wimbledon și mai ales la US Open, unde a devenit prima jucptoare din istorie care vine din calificări și pleacă acasă cu trofeul. Totul s-a întâmplat fără set pierdut, iar britanicii s-au îndrăgostit de puștoaica talentată și cu un zâmbet de aur.
Tenis
Ce se întâmplă cu Simona Halep în clasamentul WTA. Previziunea americanilor înainte de 2023
ACUM 12 ORE
Tenis
Emma Răducanu, decorată de Regele Charles al III-lea! Distincția primită de sportivă
IERI LA 17:44