Antrenorul australian al Simonei Halep, Darren Cahill, a declarat, într-o discuţie publicată de Tennis Australia, că i-ar plăcea să fie ca o ''voce a lui Dumnezeu'' pentru cea mai bună tenismenă a României în timpul antrenamentelor acesteia, la care asistă prin intermediul unei aplicaţii video. Campioana noastră se antrenează în România alături de celălalt antrenor al ei, Artemon Apostu-Efremov.
''Mi-ar plăcea să fiu ca o voce a lui Dumnezeu pentru ea, de fiecare dată când face ceva greşit să audă această voce venind dintr-un colţ al terenului. Încă nu am reuşit să fac asta, dar sper că aplicaţia pe care o folosim se va dezvolta şi voi găsi o cale'', a spus Darren Cahill amuzat. ''Ca antrenor am fost nevoit să evoluez şi să fac lucruri pe care nu le-am mai făcut până acum'', a explicat tehnicianul, care a relatat că o urmăreşte pe Simona la antrenamente prin intermediul unui sistem video, din Australia, din faţa computerului, în fiecare zi în ultimele patru săptămâni.

Darren Cahill, dezvăluiri tari din Australia

Australian Open
Cornet, după ce a învins-o pe Halep: "Amândouă am simțit că murim pe teren"
ACUM 14 MINUTE
''Nu pot vorbi cu ea, dar Simona are un microfon într-un colţ al terenului. Dacă am ceva să îi transmit o fac prin intermediul lui Artie (Artemon Apostu-Efremov) sau îi scriu un scurt mesaj după exerciţiu. Îi place să facă multe pauze, iar la fiecare 5-10 minute merge în colţul terenului şi verifică telefonul şi continuăm de acolo. Ea îmi poate vorbi, o pot auzi, dar nu pot vorbi cu ea. Discuţia unilaterală este ca un meci între noi. Ea poate avea un antrenament prost şi îmi spune prin microfon, dar eu nu pot face nimic, stau în Australia şi ascult. De fapt, nimic nu s-a schimbat'', a mai spus Cahill râzând.
Antrenorul de la Antipozi a comentat şi ieşirile emoţionale ale elevei sale: ''Simona este o jucătoare emotivă şi îi place să exprime ce simte, asta e ea. Trebuie doar să găsim momentele potrivite şi cred că a devenit mult mai bună la asta decât era în urmă cu câţiva ani''.
Australian Open
Simona Halep se oprește în optimile de finală la Australian Open 2022. Înfrângere cu Alize Cornet
ACUM 11 ORE
Australian Open
Cum s-a relaxat Simona Halep înainte de meciul cu Alize Cornet din optimile Australian Open 2022
ACUM 18 ORE