"La mulți ani, România! Vă doresc toate cele bune și anul 2020 să vă aducă sănătate și multe împliniri. Îmbrățișări de la prietenii voștri australieni" , a scris antrenorul Simonei Halep pe contul său de Twitter.
Recent, tehnicianul a revenit în echipa româncei. El a fost alături de sportiva noastră la Turneul Campioanelor, iar sezonul din 2020 va fi în continuare alături de ea.
Australian Open
Andrey Rublev a venit cu noi precizări, după ce a declarat că a intrat în Australia pozitiv la Covid
ACUM 2 ORE
Simona Halep mai fusese antrenată de australian în sezoanele 2015-2018. Sub comanda lui, a câștigat turnee importante precum Shenzhen, Roland Garros, Montreal (2018), Madrid (2017), Madrid, București, Montreal (2016) sau Indian Wells (2015).

Simona Halep și Darren Cahill, din nou o echipă

Simona Halep a anunțat la începutul lunii septembrie că începând din 2020, Darren Cahill va reveni în echipa ei: "Salutare, am vești interesante pentru voi. După un an de zile fără el în echipa mea, sunt fericită să anunț că Darren va fi din nou alături de mine sezonul viitor! D, ultima oară te-am <omorât>, și am de gând să te <omor> din nou. Bine ai revenit! Abia aștept să terminăm ce am început. Ne vedem curând!", a transmis Halep la acea vreme.
Tehnicianul de la Antipozi a revenit mai devreme în echipa româncei pentru a o susține la ultimul turneu important al anului, dar și pentru a pune la punct planul de pregătire pentru sezonul următor, unul care se anunță a fi extrem de important pentru eleva lui. Simona Halep, pe lângă turneele de Grand Slam, își dorește să abordeze foarte serios și Jocurile Olimpice de la Tokyo. Ea a declarat de curând că o medalie ar împlini-o și mai mult pe plan sportiv, iar Mihai Covaliu a mărturisit că dubla campioană de Grand Slam va fi propusă să fie portdrapel în 2020 în Japonia.
Australian Open
Halep câștigă teren la Australian Open, în opinia bookmakerilor! Cum arată cotele înaintea optimilor
ACUM 5 ORE
Australian Open
Ce superstiție are Simona Halep la Australian Open 2022. Cum vrea să joace din nou finala
ACUM 6 ORE