Ediția din acest an a turneului din capitala Spaniei, organizat începând din 2002, a fost anulată din cauza pandemiei ce coronavirus. Acesta a reprezentat ultimul motiv de ceartă dintre miliardarul român și autoritățile iberice, care în urmă cu 2 ani chiar au încercat să cumpere competiția de la fostul mare tenismen.
Potrivit Tennisworldusa, Țiriac a purtat deja discuții cu Michael Muller, primarul din Berlin, pentru a muta turneul de la Madrid. Întâlnirea dintre cei doi a fost intermediată de Emil Hurezeanu, ambasadorul României în Germania.

Ion Țiriac mută turneul de la Madrid la Berlin

Laver Cup
Laver Cup | Europa conduce după primul meci al zilei! Ruud l-a învins pe Opelka în două seturi
ACUM 2 ORE
Mutarea respectivă ar reprezenta o lovitură grea primită de Spania, având în vedere că Mutua Open este unul din cele mai prestigioase turnee din Europa, inclus printre primele 10 la nivel mondial.
Contractul actual cu oficialii din Madrid expiră anul viitor, motiv pentru care prima ediție din Germania va putea fi desfășurată abia în 2022.
Prima ediție a turneului finanțat de Ion Țiriac a avut loc în urmă cu 18 ani. Competiția de la Madrid s-a dezvoltat enorm odată cu trecerea timpului, ajungând să ofere premii în valoare de 14 milioane de euro.
Laver Cup
Rezumatul primului meci de la Laver Cup 2021: Opelka - Ruud. Europa conduce cu 1-0
ACUM 2 ORE
Tenis
Are Serena Williams o urmașă în WTA? "Vom vedea de ce e în stare tânăra Emma Răducanu"
ACUM 4 ORE