În vârstă de 27 de ani, Eugenie Bouchard (143 WTA) a semnat de curând un contract cu firma de echipament sportiv New Balance, inspirându-se de la Sorana Cîrstea. Sportiva din Canada, cândva cotată cu șanse mari să preia ștafeta în tenisul mondial feminin, nu a reușit să continue înțelegerea cu Nike, americanii fiind nemulțumiți de rezultatele sportivei din Montreal.
Chiar dacă Nike a renunțat la contractul cu Bouchard, firmele de sponsorizare tehnică au făcut coadă ca să obțină semnătura canadiencei. Genie a stat doar 10 luni fără un sponsor tehnic. Deși americanii de la Nike nu au prelungit înțelegerea cu Bouchard, și sportiva de pe locul 143 WTA era nemulțumită de echipamentele pe care le primea, asta pentru că ținuta ei semăna prea mult cu echipamentele altor colege de circuit. A ales New Balance, după ce a urmărit meciurile Soranei Cîrstea și ale lui Heather Watson.

Dezvăluirea neașteptată a lui Eugenie Bouchard: a ales New Balance pentru Sorana Cîrstea

Tenis
Emma Răducanu a sosit în România. Surpriza de care a avut parte
23/10/2021 LA 09:17
"De-a lungul anilor am cunoscut câteva fete care purtau lucrurile lor, Sorana și Heather. Sunt niște echipamente drăguțe și nu le poartă foarte multe jucătoare", a spus Eugenie Bocuhard, potrivit Essentially Sports. Acum, Bouchard poartă ținute de la New Balance. Sponsorul tehnic se laudă cu nume ca Milos Raonis și Coco Gauff.
După multe sezoane în care Nike a creat echipamente speciale doar pentru ea, uriașul brand american a luat hotărârea să nu se mai axeze atât de mult pe imaginea sportivei din Canada, asta pentru că rezultatele ei nu erau pe măsură, fapt pentru care Genie a început să primească de la Nike echipamentele pregătite în mod obișnuit pentru anumite perioade din sezonul competițional. Mai mult, Nike s-a oprit din a-și mai plăti reprezentanta încă din martie 2018. Din acel moment, ea a primit doar echipamente din partea brandului american, fără câștiguri extra.
BNP Paribas Open
Sorana Cîrstea, peste 100 de puncte cu Elina Svitolina! Nu a fost însă suficient și pentru un succes
10/10/2021 LA 22:21
BNP Paribas Open
Eșec neașteptat pentru Simona Halep! A fost învinsă la Indian Wells de nr. 100 mondial
10/10/2021 LA 12:55