Eugeniue Bouchard și-a făcut luni apariția pe teren la Dubai în calificările Australian Open într-un alt echipament decât al celor de la Nike, făcând astfel oficială informația potrivit căreia gigantul brand american a renunțat la continuarea parteneriatului cu fosta finalistă de Grand Slam, actuală ocupantă a locului 141 WTA. Este pentru prima dată în 10 ani când Genie Bouchard îmbracă alt echipament decât al celor de la Nike.
După multe sezoane în care Nike a creat echipamente speciale doar pentru ea, uriașul brand american a decis să nu prelungească înțelegerea cu sportiva din Canada, înțelegere care a expirat în luna martie a anului trecut. Acum, Eugenie Bouchard a semnat cu New Balance, firmă care se mândrește cu reprezentanți ca Coco Gauff sau Milos Raonic. Sorana Cîrstea este de asemenea sponsorizată de New Balance.
Tenis
"Contrastul dintre ele este uriaș!" Ce avantaj are Emma Răducanu în fața lui Naomi Osaka
22/09/2021 LA 15:52

Nike a renunțat să o mai sponsorizeze pe Eugenie Bouchard

Pentru Genie, încheierea înțelegerii cu Nike a fost o reală lovitură. Canadianca, fostă ocupantă a locului 5 WTA, a continuat să poarte haine de la brandul american chiar și după ce colaborarea lor a expirat anul trecut. Echipa sportivei a sperat că parteneriatul va putea continua, însă americanii nu au fost dispuși nici măcar să negocieze, asta mai ales în urma rezultatelor dezamăgitoare obținute de fosta finalistă la Wimbledon.
Mai mult, Nike s-a oprit din a-și mai plăti reprezentanta încă din martie 2018. Din acel moment, ea a primit doar echipamente din partea brandului american, fără câștiguri extra. OpenCourt transmite că Bouchard nu primește bani nici din înțelegerea cu New Balance, cel puțin pentru moment. Pentru ca sponsorul tehnic să o răsplătească pe Genie și cu altceva pe lângă echipamente, ea ar trebui să pătrundă în Top 20-50 WTA. Este pentru prima dată când Bouchard poartă altceva în afară de Nike, din 2011, de când era la nivelul juniorilor. Ea a semnat cu Nike la începutul lui 2012, anul în care a cucerit titlul la Wimbledon (juniori).
Tenis
Eugenie Bouchard a încins spiritele pe social media! Cum l-a descris canadianca pe Novak Djokovic
25/08/2021 LA 10:59
Tenis
Dezvăluirea surpriză a lui Genie Bouchard: Sorana Cîrstea a convins-o să-și schimbe sponsorul tehnic
05/03/2021 LA 10:24