Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Yastremska n-a băgat-o în seamă pe Bouchard la US Open! De ce a refuzat ucraineanca strângerea de mână

Irina Aldea

Publicat 24/08/2023 la 20:33 GMT+3

Dayana Yastremska s-a calificat în ultimul tur al calificărilor la US Open după ce a învins-o pe Eugenie Bouchard în trei seturi. La finalul meciului, ucraineanca a ignorat-o total pe canadiancă, refuzând să-i strângă mâna.

Dayana Yastremska, US Open

Credit imagine: Eurosport

Dayana Yastremska e la un pas distanță de calificarea pe tabloul principal de la US Open. Ucraineanca de pe locul 111 WTA a trecut azi la New York de Eugenie Bouchard cu scorul de 6-1, 4-6, 6-4, la capătul unui meci care a durat două ore și 9 minute de joc.
La finalul partidei de la Flushing Meadows, Yastremska a ignorat-o total pe adversara sa, mergând glonț la arbitrul de scaun pentru a-i strânge mâna. Ucraineanca a refuzat să-i strângă mâna canadiencei, după ce aceasta din urmă a atacat-o pe Yastremska la Madrid anul acesta, amintind de cazul de dopaj în care a fost implicată sportiva de 23 de ani.
CITEȘTE ȘI:

Yastremska nu uită și nu iartă! Ucraineanca a ignorat-o total pe Bouchard la US Open

În urmă cu câteva luni, Eugenie Bouchard a lansat un atac nimicitor la Mutua Madrid Open, după ce a învins-o pe Dayana Yastremska în turul inaugural. Ucrainencei i-a fost ridicată interdicția de dopaj, însă nu a scăpat de atacul canadiencei, care a criticat-o aspru în trecut și pe Maria Sharapova pentru că s-a dopat.
La acel moment, canadianca a publicat un mesaj nimicitor pe Twitter. Alături de o fotografie în care apare cu pumnul strâns pe teren, Bouchard a scris: "E ceva special în a juca împotriva dopatelor la Madrid...", făcând referire la interdicția primită de Yastremska în 2021, dar și la victoria pe care a obținut-o Bouchard în 2017 la Madrid în fața Mariei Sharapova, singura ei victorie în fața rusoaicei (din 5 meciuri).
US Open 2023, ultimul turneu de Grand Slam al anului, se vede în direct și în exclusivitate pe Eurosport și pe aplicația Eurosport în perioada 28 august - 10 septembrie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo