Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sorana Cîrstea știe cu cine joacă în turul 2 la Dubai! Borna istorică atinsă de viitoarea adversară

Irina Aldea

Actualizat 19/02/2024 la 16:52 GMT+2

Sorana Cîrstea a aflat cu cine se va lupta la Dubai în turul al doilea, pentru o posibilă confruntare cu Aryna Sabalenka. Sportiva noastră va juca marți la Dubai cu Veronika Kudermetova, care a bifat o bornă istorică luni, după ce a trecut de Dayana Yastremska în trei seturi.

Sorana Cîrstea, Dubai

Credit imagine: Getty Images

Sorana Cîrstea a învins-o duminică, în prima zi de concurs, pe americanca Sofia Kenin cu 6-3, 7-6 (2), în prima rundă a turneului WTA 1.000 de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 3.211.715 dolari. Cîrstea (33 ani, 22 WTA) s-a impus după o oră şi 43 de minute de joc în care a reuşit nu mai puţin de 18 aşi în duelul cu Kenin (25 ani, 55 WTA).
Cîrstea, care şi-a asigurat un cec de 20.650 de dolari şi 65 de puncte WTA, o va înfrunta în turul secund pe Veronika Kudermetova, favorita numărul 13 la cel de-al doilea turneu de 1000 de puncte WTA din 2024. Rusoaica de pe locul 19 WTA a trecut în primul tur de semifinalista de anul acesta de la Australian Open, Dayana Yastremska.
CITEȘTE ȘI:

Sorana Cîrstea – Veronika Kudermetova în turul 2 la Dubai. Borna istorică atinsă de rusoaică

În primul tur, Veronika Kudermetova a trecut de Yastremska și a făcut-o într-un mod unic. De obicei nu există foarte multe șanse să te impui în trei seturi cedând doar șase game-uri, dar rusoaica a reușit această performanță. Chiar dacă părea incredibil, Kudermetova s-a impus cu scorul de 6-0, 1-6, 6-0, după o oră și 38 de minute de joc.
În mod curios și neașteptat, ultima dată când s-a întâmplat acest lucru în circuitul feminin a fost anul trecut, la Beijing, unde aceeași Veronika Kudermetova a reușit aceeași performanță notabilă în duelul cu o altă ucraineancă, Lesia Tsurenko (3-6, 6-0, 6-0).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo