Tenis

Djokovic, amintire emoționantă, la 33 de ani: "Tata a pus 10 mărci pe masă. Erau toți banii noștri"

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Novak Djokovic, în 2005, când era o mare speranță a tenisului mondial

Credit imagine: Eurosport

DeCristian Mihala
22/05/2020 la 12:20

Liderul ATP Novak Djokovic a povestit despre copilăria lui și despre momentele în care familia lui era nevoită să trăiască cu doar 10 mărci. Jucătorul sârb a împlinit vineri 33 de ani.

Tenismenul Novak Djokovic, actualul lider în ierarhia mondială, a avut o copilărie extrem de dificilă. Jucătorul sârb, în vârstă de 33 de ani, care a câştigat 143 de milioane de dolari din tenis, a fost greu încercat în anii '90. Djokovic a povestit că familia lui trebuia să supravieţuiască mai multe zile la rând cu doar 10 mărci.

"Părinţii te învaţă lucrurile fundamentale ale vieţii. Ei m-au făcut să înţeleg că este important să conştientizez cât cheltuiesc şi cât economisesc. A contat şi felul în care am crescut. Mi-amintesc când tata a pus 10 mărci pe masă. Erau toţi banii noştri. Aceste situaţii au fost lecţii importante despre bani. Pe bani trebuie să îi respecţi, pentru că se câştigă greu. Iar când îi ai îţi oferă o viaţă mai uşoară, dar nu îţi aduc fericire, acesta este un lucru complet diferit", a spus Djokovic, potrivit tennisworldusa.o

Tenis

Djokovic nu renunță la inițiativa lansată la începutul pandemiei: "Am vorbit cu Federer și Nadal"

ACUM 20 ORE

Novak Djokovic a împlinit vineri 33 de ani, iar povestea lui o puteți citi aici. Tenismenul a locuit în ultimele două luni în Spania, la Marbella, acolo unde a şi început antrenamentele.

Djokovic are în palmares 17 titluri de Grand Slam, iar mulți specialiști anticipează că își va încheia cariera cu mai multe turnee de Mare Șlem în palmares decât Federer și Nadal.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Tenis

#DORdeSPORT Povestea lui Novak Djokovic, campionul sârb care a întrerupt supreamația FEDAL

22/05/2020 LA 11:06
Tenis

La mulți ani, Nole! Cele mai frumoase puncte reușite de Djokovic la Australian Open 2020

22/05/2020 LA 07:45
Subiecte asemănătoare
TenisNovak Djokovic
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Tenis

Ruşii, acuzaţii grave: Sharapova, o victimă! "De ce se închid ochii în cazul Serenei Williams?"

ACUM 10 ORE

Ultimele videoclipuri

Tenis

#YouSayWePlay Roland Garros 2009, înfrângerea istorică a lui Rafael Nadal la Paris

00:03:29

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Interviu cu Alexandra Tănăsescu

22/05/2020 LA 12:45
Vezi mai multe