Tenismenul Novak Djokovic, actualul lider în ierarhia mondială, a avut o copilărie extrem de dificilă. Jucătorul sârb, în vârstă de 33 de ani, care a câştigat 143 de milioane de dolari din tenis, a fost greu încercat în anii '90. Djokovic a povestit că familia lui trebuia să supravieţuiască mai multe zile la rând cu doar 10 mărci.
"Părinţii te învaţă lucrurile fundamentale ale vieţii. Ei m-au făcut să înţeleg că este important să conştientizez cât cheltuiesc şi cât economisesc. A contat şi felul în care am crescut. Mi-amintesc când tata a pus 10 mărci pe masă. Erau toţi banii noştri. Aceste situaţii au fost lecţii importante despre bani. Pe bani trebuie să îi respecţi, pentru că se câştigă greu. Iar când îi ai îţi oferă o viaţă mai uşoară, dar nu îţi aduc fericire, acesta este un lucru complet diferit", a spus Djokovic, potrivit tennisworldusa.o
Novak Djokovic a împlinit vineri 33 de ani, iar povestea lui o puteți citi aici. Tenismenul a locuit în ultimele două luni în Spania, la Marbella, acolo unde a şi început antrenamentele.
Tenis
Australienii nu sunt pregătiți "să-l sacrifice" pe Novak Djokovic! Decizia organizatorilor AO2022
IERI LA 11:10
Djokovic are în palmares 17 titluri de Grand Slam, iar mulți specialiști anticipează că își va încheia cariera cu mai multe turnee de Mare Șlem în palmares decât Federer și Nadal.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Novak Djokovic nu poate participa nevaccinat la Australian Open! Mesaj fără echivoc din Melbourne
20/10/2021 LA 09:50
Tenis
Simona Halep și-a aflat adversara din optimi, de la Moscova
20/10/2021 LA 05:13