Acesta s-a declarat dezamăgit total de comportamentul numărului unu mondial, care, în loc să își ia în serios prerogativele date de prezența în fruntea structurii ATP a jucătorilor, a preferat să își irosească energia în alte proiecte.
"Djokovic a mers să se distreze și să joace fotbal la Belgrad, dar nu a putut găsi timp pentru o conferință cu jucătorii de tenis. Trebuiau să se adune 400 de jucători și să discute. Acum a început să-i incite pe toți să sară peste US Open", a răspuns Dirk Hordoff, citat de GoTennis.
US Open ar trebui să înceapă pe 31 august, însă situația actuală din Statele Unite ar putea să le pună probleme serioase organizatorilor. În Statele Unite au fost înregistrate cele mai multe cazuri cu coronavirus: 1,9 milioane de persoane infectate și peste 110.000 de decese.
Tenis
Presezon plin de evenimente în tenis! Unde vor evolua Alcaraz, Swiatek și Djokovic în decembrie
01/12/2022 LA 11:27
Djokovic a confirmat că sunt șanse mici ca el să meargă la US Open, dorind să rămână cât mai mult timp pe zgură. Nole a mărturisit că mulți jucători i-au transmis că intenționează să procedeze identic.

Adria Tour, turneul lui Djokovic, în direct pe Eurosport

Cel mai important proiect al lui Djokovic în această perioadă a fost organizarea Adria Tour, turneu care va fi începând de mâine pe Eurosport și Eurosport Player.
Nume uriașe vor participa la turneul organizat de liderul mondial din ATP. Novak Djokovic, Dominic Thiem, Alexander Zverev, Grigor Dimitrov, Marin Cilic sunt doar câteva din numele care vor evolua la competiția organizată în Serbia, Croația, Bosnia-Herțegovina și Muntenegru.

Adria Tennis Cup din 13 iunie la Eurosport

Tenis
Top 5 cele mai tari meciuri din 2022 în ATP! Carlos Alcaraz, omul "partidelor de foc" din circuit
30/11/2022 LA 14:30
Tenis
Djokovic și-a făcut deja planul pentru 2023! La ce turneu își face pregătirea pentru Australian Open
27/11/2022 LA 19:54