Acesta s-a declarat dezamăgit total de comportamentul numărului unu mondial, care, în loc să își ia în serios prerogativele date de prezența în fruntea structurii ATP a jucătorilor, a preferat să își irosească energia în alte proiecte.
"Djokovic a mers să se distreze și să joace fotbal la Belgrad, dar nu a putut găsi timp pentru o conferință cu jucătorii de tenis. Trebuiau să se adune 400 de jucători și să discute. Acum a început să-i incite pe toți să sară peste US Open", a răspuns Dirk Hordoff, citat de GoTennis.
US Open ar trebui să înceapă pe 31 august, însă situația actuală din Statele Unite ar putea să le pună probleme serioase organizatorilor. În Statele Unite au fost înregistrate cele mai multe cazuri cu coronavirus: 1,9 milioane de persoane infectate și peste 110.000 de decese.
Australian Open
L-a dat Srdjan Djokovic de gol pe Nole? Ce a spus despre participarea la Australian Open 2022
ACUM 12 ORE
Djokovic a confirmat că sunt șanse mici ca el să meargă la US Open, dorind să rămână cât mai mult timp pe zgură. Nole a mărturisit că mulți jucători i-au transmis că intenționează să procedeze identic.

Adria Tour, turneul lui Djokovic, în direct pe Eurosport

Cel mai important proiect al lui Djokovic în această perioadă a fost organizarea Adria Tour, turneu care va fi începând de mâine pe Eurosport și Eurosport Player.
Nume uriașe vor participa la turneul organizat de liderul mondial din ATP. Novak Djokovic, Dominic Thiem, Alexander Zverev, Grigor Dimitrov, Marin Cilic sunt doar câteva din numele care vor evolua la competiția organizată în Serbia, Croația, Bosnia-Herțegovina și Muntenegru.

Adria Tennis Cup din 13 iunie la Eurosport

Tenis
Boris Becker, vehement cu Novak Djokovic: "Dacă vrea să participe la turnee, să respecte regulile!"
26/11/2021 LA 14:54
Tenis
"Federer, Nadal și Djokovic nu sunt de neînlocuit!" Medvedev promite show de la noua generație
26/11/2021 LA 12:13