Ucraina rezistă eroic, de o săptămână făcând față cu succes uneia dintre cele mai mari armate din lume. Invazia era văzută o formalitate de Kremlin, însă rușii se confruntă cu o opoziție formidabilă, ucrainenii devenind eroii întregii lumi prin abnegația cu care își apără teritoriul.
CITEȘTE ȘI:
YARMOLENKO S-A SĂTURAT DE FOTBALIȘTII RUȘI: "BĂIEȚI, AM O ÎNTREBARE PENTRU VOI!"
Tenis
Fostul număr 13 ATP a plecat să lupte în Ucraina: "Sunt în Kiev, mă descurc bine cu armele!"
16/03/2022 LA 21:32

Dolgopolov, mesaj dur pentru Rusia și Putin

Alexandr Dolgopolov este mândru de conaționalii săi, care își dau viața pentru idealul lor și s-a lansat într-un atac extrem de dur la adresa inamicilor. Rusia s-a făcut de râs la nivel militar, crede fostul jucător, și avertizează că ucrainenii vor rezista în continuare, motivația și dreptatea fiind de partea lor.
"Putin nu poate înțelege că nu poate câștiga războiul acesta. Doar ca să înțelegem nivelul de panică al inamicului nostru: sunt complet inutili la nivel terestru. O armată de clovni. Nu pot înțelege că nu pot câștiga războiul acesta. Putin poate să ne distrugă complet doar cu nucleare. Fiecare persoană urăște Rusia acum. Animalelor!", a transmis Alexandr Dolgopolov pe Twitter.
În vârstă de 33 de ani, Alexandr Dolgopolov și-a anunțat retragerea din tenis acum un an, după numeroase accidentări care l-au determinat să-și ia până la urmă rămas bun de la sportul din care a câștigat 7,125,771 de dolari. Ucraineanul, câștigător a trei titluri ATP în carieră, devenise profesionist în 2006. El a ajuns cel mai departe într-un turneu de Grand Slam până în sferturile de finală, la Australian Open, la ediția din 2011. La celelalte trei turnee majore, ucraineanul a ajuns până în turul 3 (Roland Garros, Wimbledon), respectiv optimi de finală (US Open).
Tenis
Alexandr Dolgopolov și-a anunțat retragerea din tenis! Mesajul emoționant primit de la Roger Federer
01/05/2021 LA 19:49
Roland-Garros
Pablo Carreno Busta - Gilles Simon - Roland-Garros
ACUM 37 MINUTE