Dacă tenismenii mari ai Rusiei - în frunte cu Medvedev și Rublev - au ieșit în față și au cerut pace, în fotbal lucrurile stau total diferit. Jucătorii ruși nu scot un cuvânt despre invazia Rusiei, deși vorbele lor ar cântări mult, în contextul în care sunt exemple pentru milioane de ruși.
Această atitudine înseamnă o complicitate tacită la invazia Ucrainei, crede Yarmolenko, care a avut un mesaj extrem de puternic pentru colegii săi ruși.
"Am o întrebare pentru jucătorii ruși. Băieți, de ce stați ca niște nenorociți și nu spuneți nimic? În țara mea, ei ucid oameni, ucid femei, ucid mame, ne ucid copiii. Dar voi nu spuneți nimic,nu comentați.
Romanian Liga I
CFR bagă echipa a 2-a în duelul cu FCSB, din ultima etapă! Cristi Balaj a explicat decizia
ACUM O ORĂ
Băieți, aveți influență asupra oamenilor, arătați ce se întâmplă în Ucraina, vă rog! Știu că unora dintre voi vă place să vă dați mari în fața camerei, acum este momentul să arătați cât de bărbați sunteți în viața reală", a spus Yarmolenko.
CITEȘTE ȘI:
GERMANUL CARE ANTRENA LOKOMOTIV ȘI-A DAT DEMISIA ÎN SEMN DE PROTEST PENTRU SITUAȚIA DIN UCRAINA. CE SCRIU RUȘII

Mykolenko, mesaj dur pentru căpitanul Rusiei

Starul lui West Ham nu e primul jucător de fotbal din Premier League care critică faptul că jucătorii ruși au ales să adopte o atitudine pasivă față de război.
Anterior, Vitaliy Mykolenko, noul jucător al lui Everton, a avut un mesaj extrem de dur la adresa lui Artem Dzyuba, căpitanul naționalei Rusiei.
"Ești tăcut, disprețuitor cu colegii tăi. Civili pașnici sunt uciși în Ucraina. O să fii prizonier în temnița ta pentru tot restul vieții tale și a copiilor tăi. Iar eu voi fi încântat de asta", a scris Mykolenko pe Instagram.
FIFA și UEFA au căzut de acord să elimine Rusia din toate competițiile fotbalistice până la ameliorarea conflictului armat din Ucraina. Nici naționala și nici formațiile de club nu au dreptul să evolueze în competițiile europene și mondiale organizate sub egida celor două foruri.
Europa League
Imaginea teribilă postată de Sebastian Rode după triumful cu Frankfurt în Europa League
ACUM 2 ORE
Liga Campionilor UEFA
"Mbappe sau un nou trofeu Champions League?". Ce a răspuns Carlo Ancelotti
ACUM 2 ORE