Campion en-titre la US Open, Dominic Thiem va lipsi de la ultimul turneu de Grand Slam al anului, după ce a fost nevoit să se retragă și de la Wimbledon. Austriacul a anunțat că nu va mai participa la niciun turneu în 2021 din cauza problemei de la încheietură, problemă care l-a ținut departe de competiții în ultimele două luni. El nu a mai jucat niciun meci de la Mallorca 2021 (22 iunie).
Acum, la mai bine de o săptămână distanță de debutul US Open, Thiem a anunțat că nu a reușit să se refacă după accidentarea de la încheietură, astfel că va lipsi de la Flushing Meadows (30 august – 12 septembrie), dar și de la restul competițiilor programate la acest sfârșit de sezon competițional.
Tenis
OFICIAL | Simona Halep ratează turneul demonstrativ din Dubai! Organizatorii au anunțat echipele
06/11/2022 LA 15:31

Dominic Thiem, OUT pentru restul sezonului din circuit

Într-un comunicat distribuit pe rețelele de socializare, Thiem a spus următoarele: "Faptul că am petrecut o săptămână la antrenamente, pe terenul de tenis, și am simțit în continuare dureri la încheietura mâinii, am realizat că nu sunt 100% pregătit să revin în turnee. Am mers să mă văd cu doctorii mei din nou și am decis să urmez un tratament prin care îi dau accidentării timp mai mult de recuperare.
Sunt foarte dezamăgit că nu voi fi capabil să-mi apăr titlul la US Open și să ratez restul turneelor din acest sezon, dar știu că asta este ceea ce trebuie să fac. Am o lungă carieră în față, așa că voi reveni pe teren doar atunci când voi fi 100% recuperat și într-o formă bună pentru a concura", a fost mesajul austriacului.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Erste Bank Open
Dominic Thiem, în turul doi la Viena, după un meci de aproape 3 ore cu Tommy Paul
25/10/2022 LA 21:12
Tenis
"Alcaraz, Sinner sau Tiafoe au schimbat tenisul!" Thiem, despre noua generație a sportului alb
01/10/2022 LA 12:32