Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep - Ons Jabeur se va juca joi, nu mai devreme de ora 17:00

Nicu Savin

Actualizat 16/02/2022 la 21:26 GMT+2

Simona Halep - Ons Jabeur va fi al 3-lea sfert de finală al turneului WTA 500 de Dubai. Partida se va disputa pe arena centrală și va fi prima din sesiunea de seară.

Simona Halep, la Australian Open 2022

Credit imagine: Eurosport

Simona Halep nu a avut emoții cu Gabriela Ruse, în optimile de finală de la Dubai. Afectată probabil de oboseala acumulată în meciul de ieri cu Paula Badosa, Gabi nu a reușit decât rareori să-i pună probleme Simonei. Constănțeanca s-a impus în două seturi, scor 6-3, 6-2, la capătul a o oră și 10 minute de joc.
Pentru un loc în semifinale, Simona se va duela cu tunisianca Ons Jabeur, care a trecut în optimi de Jessica Pegula, scor 6-3, 6-1. Partida va fi prima din sesiunea de seară și nu va începe mai devreme de ora 17:00 (ora României).
Primele două sferturi de finală vor fi Petra Kvitova - Jelena Ostapenko și Jil Teichmann - Veronika Kudermetova, iar ultimul duel al zilei le va aduce față în față pe Marketa Voundrousova și Dayana Yastremska. Primul meci este programat la ora 12:00, astfel că meciul Simonei ar putea începe cu întârziere în cazul unor partide maraton în primele dueluri ale zilei.
Citește și:

Simona Halep - Ons Jabeur | Egalitate la duelurile directe

Simona Halep și Ons Jabeur s-au mai întâlnit de două ori în carieră până acum, scorul fiind egal, 1-1. Mai întâi, Simona a fost nevoită să se retragă din turul 1 de la Beijing (2018), după ce pierduse primul set cu 6-1. Ultima confruntare directă a avut loc chiar la Dubai, în 2020. Atunci, românca s-a impus dramatic, în tie-break-ul decisivului, scorul final fiind 1-6, 6-2, 7-6 (7).
Jabeur este o jucătoare în plină ascensiune, ea devenind de curând prima jucătoare din Africa ajunsă în TOP 10 WTA. Tunisianca este singurul cap de serie rămas în competiție la Dubai, toate celelalte favorite fiind învinse în primul tur sau în optimi. Astfel, câștigătoarea duelului Halep - Jabeur va avea mari șanse de a merge până la capăt la turneul din Emirate.
Învingătoarea acestei dispute o va înfrunta în semifinale pe câștigătoare partidei Petra Kvitova - Jelena Ostapenko.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo