Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Iga Swiatek, o inspirație pentru Barbora Krejcikova: Mă uit la ce face și vreau și eu să fac același lucru"

Alex Masgras

Publicat 26/02/2023 la 12:25 GMT+2

Barbora Krejcikova a învins-o sâmbătă seară pe Iga Swiatek în finala de la Dubai. Cehoaica a făcut un meci perfect în care nu a lăsat-o pe Swiatek să își facă jocul. La finalul partidei, Krejcikova a avut numai cuvinte de laudă la adresa numărului 1 mondial și a dezvăluit că este o adevărată inspirație pentru ea.

Barbora Krejcikova of the Czech Republic lifts the trophy of the WTA Dubai Duty Free Tennis Championship after defeating Iga Swiatek

Credit imagine: Getty Images

Barbora Krejcikova a cucerit titlul de la Dubai după ce a învins-o în ultimul act pe Iga Swiatek, numărul 1 mondial. Campioana de la Roland Garros din 2021 a avut numai cuvinte de laudă la adresa polonezei și a dezvăluit că este o adevărată inspirație pentru ea:
"Ea este numărul 1, are mai mult de 10.000 de puncte. Câștigă tot și a avut acea serie fantastică anul trecut. Și anul acesta la fel. Săptămâna trecută a jucat grozav. Săptămâna aceasta am urmărit meciurile ei, a fost într-o formă bună.
Ar fi grozav să am oportunitatea de a mă antrena cu ea deoarece se dedică foarte mult tenisului. De fiecare dată dă 100%. Este grozav că la vârsta ei știe foarte clar ce vrea. O respect foarte mult. Mă motivează foarte mult. Mă uit la ce face și vreau și eu să fac același lucru", a spus Barbora Krejcikova, la conferința de presă.
Citește și:

Dubai, un loc special pentru Krejcikova

Barbora Krejcikova va reveni în Top 20 WTA după succesul de la Dubai, turneu la care a jucat finala în 2021, atunci când a fost învinsă de Garbine Muguruza în ultimul act. Turneul din urmă cu doi ani a reprezentat și startul ascensiunii Barborei Krejcikova la simplu, având o primăvară foarte bună în 2021, care a culminat cu titlul de pe zgura pariziană:
"Mereu este plăcut să câștigi un turneu, mai ales unul important, așa cum este în Dubai. Am mai fost în finală aici. Acesta a început totul pentru mine la simplu.
Este un loc special pentru mine. Cu siguranță voi avea acest titlu în minte pentru tot restul sezonului. Voi încerca să devin mai bună, să joc în aceste finale și în aceste meciuri mari pe care le iubesc", a mai spus Krejcikova.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo