Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Zi de coșmar pentru ruși la Dubai. Rublev - descalificat, Medvedev - eliminat în minimum de seturi de Ugo Humbert

Irina Aldea

Actualizat 01/03/2024 la 20:14 GMT+2

După ce Andrey Rublev a fost mai devreme descalificat în semifinale la Dubai, Daniil Medvedev nu a reușit nici el să ajungă în ultimul act. Campionul en-titre și principalul favorit a fost învins în minimum de seturi de către Ugo Humbert, al 18-lea jucător al lumii.

Daniil Medvedev, Dubai 2024

Credit imagine: Getty Images

În prima semifinală a zilei, Andrey Rublev a fost descalificatdupă ce și-a pierdut mințile și a început să urle și să insulte un arbitru de linie în timpul celui de-al șaselea punct al celui de-al 11-lea game. Rusul i-ar fi strigat oficialului "Nenorocitul dracului" în lumba rusă, iar pentru aceste două cuvinte a fost imediat descalificat.
În cea de-a doua semifinală, Daniil Medvedev, principalul favorit și campion en-titre, a cedat în minimum de seturi în fața lui Ugo Humbert. Francezul de pe locul 18 ATP s-a impus cu scorul de 7-5, 6-3, după o oră și 51 de minute de joc. Astfel, finala de la Dubai se va disputa între Alexander Bublik și Ugo Humbert.
CITEȘTE ȘI:

Zi neagră pentru ruși la Dubai. Rublev, descalificat, Medvedev, eliminat în minimum de seturi

Pentru Ugo Humbert, aceasta a fost a treia victorie în fața lui Daniil Medvedev din patru întâlniri, iar mâine se va lupta cu Alexander Bublik pentru al doilea titlu ATP 500 din cariera sa. Acum, francezul are un bilanț de 12 victorii și 12 înfrângeri cu jucătorii din Top 10 ATP.
Humbert are un procentaj de 100% în finale: el a ajuns în cinci finale până acum și s-a impus de fiecare dată: Auckland 2020, Antwerp 2020, Halle 2021, Metz 2023, Marsilia 2024, iar acum Dubai 2024. Cu Bublik nu s-a mai întâlnit până acum în circuit, însă are prima șansă la victorie. Datorită acestui parcurs excepțional, francezul va debuta luni în Top 15 ATP.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo